SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > VIDEO: Loja lui Federer urma să fie filmată non-stop… Iată ce s-a întâmplat

VIDEO: Loja lui Federer urma să fie filmată non-stop… Iată ce s-a întâmplat


Momentul in care a fost acoperita camera amplasata langa loja familiei Federer

La meciul cu Andy Murray, din semifinalele Australian Open, lângă loja lui Roger Federer a fost amplasată o cameră care să le filmeze în permanență reacțiile Mirkăi și celorlalți ”colegi de suferință”.

Ei bine, pentru a nu fi supuși acestui supliciu – căci e foarte aiurea să te afli în mijlocul unui Big Brother –  cei din lojă au luat o decizie care nu le-a convenit producătorilor, dar care mie mi s-a părut foarte corectă: au acoperit camera cu o haină. Vedeți mai jos momentul, filmat chiar cu respectiva cameră. Cel care a făcut asta a fost Severin Luthi.

Matar.ro

31 thoughts on “VIDEO: Loja lui Federer urma să fie filmată non-stop… Iată ce s-a întâmplat

 1. Nu sunt de acord cu tine. Daca esti in loja lui si mai exact daca faci parte din echipa lui, esti parte din show si Mirka si ceilalti stiu asta. Daca ar fi fost vorba sa-i filmeze in viata lor privata, atunci da, nu au ce cauta acolo. Si doar sa te filmeze in timpul meciului, chiar mi se pare un fleac. Daca te-ar intervieva toata ziua, atunci se poate vorbi de o exagerare.

 2. Nu sunt de acord cu tine. Daca esti in loja lui si mai exact daca faci parte din echipa lui, esti parte din show si Mirka si ceilalti stiu asta. Daca ar fi fost vorba sa-i filmeze in viata lor privata, atunci da, nu au ce cauta acolo. Si doar sa te filmeze in timpul meciului, chiar mi se pare un fleac. Daca te-ar intervieva toata ziua, atunci se poate vorbi de o exagerare.

 3. Nu sunt de acord cu tine. Daca esti in loja lui si mai exact daca faci parte din echipa lui, esti parte din show si Mirka si ceilalti stiu asta. Daca ar fi fost vorba sa-i filmeze in viata lor privata, atunci da, nu au ce cauta acolo. Si doar sa te filmeze in timpul meciului, chiar mi se pare un fleac. Daca te-ar intervieva toata ziua, atunci se poate vorbi de o exagerare.

 4. Nu sunt de acord cu tine. Daca esti in loja lui si mai exact daca faci parte din echipa lui, esti parte din show si Mirka si ceilalti stiu asta. Daca ar fi fost vorba sa-i filmeze in viata lor privata, atunci da, nu au ce cauta acolo. Si doar sa te filmeze in timpul meciului, chiar mi se pare un fleac. Daca te-ar intervieva toata ziua, atunci se poate vorbi de o exagerare.

 5. ok, inteleg si, evident, multi sunt de parerea ta, ca de aceea a fost pusa si camera acolo. Ma gandesc ca tie ti-ar fi placut sa te filmeze non stop si pe urma sa te arate in diverse ipostaze pe la tv. fie ca tipi, fie ca ii tii pumnii, fie ca injuri sau iti acoperi fatza cu palmele ca sa nu vezi vreun punct decisiv. iar asta inseamna ca tu nu ai fi acoperit camera si e iar de inteles.Si chiar de laudat, caci asiguri show-ul. Eu, recunosc, fac parte dintre cei carora nu le place asta si as fi acoperit camera. Mi se pare normal ca televiziunile sa te filmeze de peste teren, sa te filmeze din balon sau, oricum, de la distanta. Cand se presupune ca nu stii ca esti urmarit non stop si cand trebuie, sa zicem, sa depuna si ei un efort. Dar cand ei iti pun camera la un metru de tine si ea sta doar pe tine, atunci ar trebui macar sa te intrebe inainte. Asa mi se pare corect si civilizat.

 6. ok, inteleg si, evident, multi sunt de parerea ta, ca de aceea a fost pusa si camera acolo. Ma gandesc ca tie ti-ar fi placut sa te filmeze non stop si pe urma sa te arate in diverse ipostaze pe la tv. fie ca tipi, fie ca ii tii pumnii, fie ca injuri sau iti acoperi fatza cu palmele ca sa nu vezi vreun punct decisiv. iar asta inseamna ca tu nu ai fi acoperit camera si e iar de inteles.Si chiar de laudat, caci asiguri show-ul. Eu, recunosc, fac parte dintre cei carora nu le place asta si as fi acoperit camera. Mi se pare normal ca televiziunile sa te filmeze de peste teren, sa te filmeze din balon sau, oricum, de la distanta. Cand se presupune ca nu stii ca esti urmarit non stop si cand trebuie, sa zicem, sa depuna si ei un efort. Dar cand ei iti pun camera la un metru de tine si ea sta doar pe tine, atunci ar trebui macar sa te intrebe inainte. Asa mi se pare corect si civilizat.

 7. ok, inteleg si, evident, multi sunt de parerea ta, ca de aceea a fost pusa si camera acolo. Ma gandesc ca tie ti-ar fi placut sa te filmeze non stop si pe urma sa te arate in diverse ipostaze pe la tv. fie ca tipi, fie ca ii tii pumnii, fie ca injuri sau iti acoperi fatza cu palmele ca sa nu vezi vreun punct decisiv. iar asta inseamna ca tu nu ai fi acoperit camera si e iar de inteles.Si chiar de laudat, caci asiguri show-ul. Eu, recunosc, fac parte dintre cei carora nu le place asta si as fi acoperit camera. Mi se pare normal ca televiziunile sa te filmeze de peste teren, sa te filmeze din balon sau, oricum, de la distanta. Cand se presupune ca nu stii ca esti urmarit non stop si cand trebuie, sa zicem, sa depuna si ei un efort. Dar cand ei iti pun camera la un metru de tine si ea sta doar pe tine, atunci ar trebui macar sa te intrebe inainte. Asa mi se pare corect si civilizat.

 8. ok, inteleg si, evident, multi sunt de parerea ta, ca de aceea a fost pusa si camera acolo. Ma gandesc ca tie ti-ar fi placut sa te filmeze non stop si pe urma sa te arate in diverse ipostaze pe la tv. fie ca tipi, fie ca ii tii pumnii, fie ca injuri sau iti acoperi fatza cu palmele ca sa nu vezi vreun punct decisiv. iar asta inseamna ca tu nu ai fi acoperit camera si e iar de inteles.Si chiar de laudat, caci asiguri show-ul. Eu, recunosc, fac parte dintre cei carora nu le place asta si as fi acoperit camera. Mi se pare normal ca televiziunile sa te filmeze de peste teren, sa te filmeze din balon sau, oricum, de la distanta. Cand se presupune ca nu stii ca esti urmarit non stop si cand trebuie, sa zicem, sa depuna si ei un efort. Dar cand ei iti pun camera la un metru de tine si ea sta doar pe tine, atunci ar trebui macar sa te intrebe inainte. Asa mi se pare corect si civilizat.

 9. ok, inteleg si, evident, multi sunt de parerea ta, ca de aceea a fost pusa si camera acolo. Ma gandesc ca tie ti-ar fi placut sa te filmeze non stop si pe urma sa te arate in diverse ipostaze pe la tv. fie ca tipi, fie ca ii tii pumnii, fie ca injuri sau iti acoperi fatza cu palmele ca sa nu vezi vreun punct decisiv. iar asta inseamna ca tu nu ai fi acoperit camera si e iar de inteles.Si chiar de laudat, caci asiguri show-ul. Eu, recunosc, fac parte dintre cei carora nu le place asta si as fi acoperit camera. Mi se pare normal ca televiziunile sa te filmeze de peste teren, sa te filmeze din balon sau, oricum, de la distanta. Cand se presupune ca nu stii ca esti urmarit non stop si cand trebuie, sa zicem, sa depuna si ei un efort. Dar cand ei iti pun camera la un metru de tine si ea sta doar pe tine, atunci ar trebui macar sa te intrebe inainte. Asa mi se pare corect si civilizat.

 10. Deci ai accepta sa te filmeze si sa dea imagini cu tine cand esti disperat, suparat, fericit in timpul meciului, dar doar daca se presupune ca nu esti urmarit?? pai e totuna cu a te filma non stop, pentru ca regizorul oricum va difuza doar imagini interesante cu tine, doar nu exista un monitor in arena pe care apari doar tu tot timpul, astfel sa fi vazut la TV pe tot parcursul meciului…..Si daca chiar ii deranjeaza asa tare pe cei din loja lui Federer, desi nu cred asta, atunci sa negocieze inainte de turneu si aspectul asta…Asa mi s-ar parea cel mai corect, nu sa acoperi camera cu o bluza.

 11. Deci ai accepta sa te filmeze si sa dea imagini cu tine cand esti disperat, suparat, fericit in timpul meciului, dar doar daca se presupune ca nu esti urmarit?? pai e totuna cu a te filma non stop, pentru ca regizorul oricum va difuza doar imagini interesante cu tine, doar nu exista un monitor in arena pe care apari doar tu tot timpul, astfel sa fi vazut la TV pe tot parcursul meciului…..Si daca chiar ii deranjeaza asa tare pe cei din loja lui Federer, desi nu cred asta, atunci sa negocieze inainte de turneu si aspectul asta…Asa mi s-ar parea cel mai corect, nu sa acoperi camera cu o bluza.

 12. Deci ai accepta sa te filmeze si sa dea imagini cu tine cand esti disperat, suparat, fericit in timpul meciului, dar doar daca se presupune ca nu esti urmarit?? pai e totuna cu a te filma non stop, pentru ca regizorul oricum va difuza doar imagini interesante cu tine, doar nu exista un monitor in arena pe care apari doar tu tot timpul, astfel sa fi vazut la TV pe tot parcursul meciului…..Si daca chiar ii deranjeaza asa tare pe cei din loja lui Federer, desi nu cred asta, atunci sa negocieze inainte de turneu si aspectul asta…Asa mi s-ar parea cel mai corect, nu sa acoperi camera cu o bluza.

 13. Deci ai accepta sa te filmeze si sa dea imagini cu tine cand esti disperat, suparat, fericit in timpul meciului, dar doar daca se presupune ca nu esti urmarit?? pai e totuna cu a te filma non stop, pentru ca regizorul oricum va difuza doar imagini interesante cu tine, doar nu exista un monitor in arena pe care apari doar tu tot timpul, astfel sa fi vazut la TV pe tot parcursul meciului…..Si daca chiar ii deranjeaza asa tare pe cei din loja lui Federer, desi nu cred asta, atunci sa negocieze inainte de turneu si aspectul asta…Asa mi s-ar parea cel mai corect, nu sa acoperi camera cu o bluza.

 14. Deci ai accepta sa te filmeze si sa dea imagini cu tine cand esti disperat, suparat, fericit in timpul meciului, dar doar daca se presupune ca nu esti urmarit?? pai e totuna cu a te filma non stop, pentru ca regizorul oricum va difuza doar imagini interesante cu tine, doar nu exista un monitor in arena pe care apari doar tu tot timpul, astfel sa fi vazut la TV pe tot parcursul meciului…..Si daca chiar ii deranjeaza asa tare pe cei din loja lui Federer, desi nu cred asta, atunci sa negocieze inainte de turneu si aspectul asta…Asa mi s-ar parea cel mai corect, nu sa acoperi camera cu o bluza.

 15. mie cel mai corect mi se pare ca atunci cand nu iti convine ceva, sa reactionezi. Asa cum au facut ei. Nu sa taci si sa inghiti toate marlaniile televiziunilor si ziaristilor doar pentru ca s-ar putea sa fii criticat pe urma ca te-ai comportat nu stou cum. Daca exista o intelegere prealabila, atunci nu aveau nici un drept sa faci ce au facut ei. Daca au mai acceptat si altadata camere langa ei, atunci sunt de parerea ta, ca nu aveau nici un drept sa faca asta. Dar daca asta a fost prima data si habar n-aveau de asta, atunci eu zic ca au procedat corect

 16. E ok sa avem pareri diferite. Eu nu vad problema cu camera respectiva pentru ca numarul imaginilor difuzate la tv cu cei din loja unui jucator cred ca sunt la fel la fiecare turneu si cam la fiecare meci…Iar daca montezi o camera exact langa loja cred ca o faci doar pentru ca asa va fi foarte eficient sa redai imaginile interesante din unghiul cel mai bun. Dar, repet, e ok sa avem pareri diferite.

 17. Nu vad unde e abuzul din moment ce tu transmiti cam acelasi numar de imagini cu cei din loja. Sigur ca nu am numarat cadrele, dar nu cred ca ma insel.

 18. Din moment ce la TV transmiti acelasi numar de cadre cu camera aia de langa loja ca si cu o alta camera amplasata altundeva, din nou nu vad unde e abuzul.

 19. Pentru ca atunci le-ai da un rol prea mare in show, rol pe care nu-l au. Iar atata timp cat tu le dai rolul pe care ar trebui sa-l aiba, adica sa difuzezi cateva imagini cu ei in momente ale meciului, nu conteaza unde e amplasata camera. Repet, atata timp cat difuzezi un numar de imagini potrivit pentru rolul lor in spectacol.

 20. asa cum priovesti tu lucrurile e corect. Numai ca eu vazand muuulte tiganii de-a lungul timpului, ma tem ca nu cumva la un moment dat, pe youtube, sa apara discutii din loja, sau o mana peste ochi, sau un cascat aiurea, sau ceva murdarii.

 21. asa cum priovesti tu lucrurile e corect. Numai ca eu vazand muuulte tiganii de-a lungul timpului, ma tem ca nu cumva la un moment dat, pe youtube, sa apara discutii din loja, sau o mana peste ochi, sau un cascat aiurea, sau ceva murdarii.

 22. zau asa, de cand comentez si eu pe aici cred ca asta e subiectul care a iscat cele mai multe contradictii, cele mai multe comentarii
  dar si eu sunt de acord cu andrei, nu aveau niciun drept sa puna o camera acolo, fara acordul celor din loja lui roger, foarte bine ca au acoperit-o si eu as fi facut la fel, iar daca aia de la televiziunea respectiva voiau totusi sa filmeze, cand au vazut ca luthi a acoperit-o puteau sa vina si sa vorbeasca cu ei, poate cadeau la o intelegere, dar nu au venit ceea ce inseamna ca nu s-a pus problema niciun moment de a le cere consimtamantul, ci doar sa vada daca tine figura

  1. da, plus ca daca au pus-o atat de aproape de a ajuns omul ala sa o acopere fara safaca eforturi prea mari, iti dai seama ca inregistrau fiecare cuvintel.

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close