SUNTETI AICI
ACASA > Grand Slam > Australian Open > VIDEO: Un serviciu aiuritor al Samanthei Stosur la Australian Open! Era să-i dea cu mingea în cap adversarei!

VIDEO: Un serviciu aiuritor al Samanthei Stosur la Australian Open! Era să-i dea cu mingea în cap adversarei!


Samantha Stosur

Australianca Samantha Stosur, care este, probabil, cea mai emotivă jucătoare din circuit – căci orice victorie acasă, la turneele australiene, ar trebui consemnată cu litere de aur, a demonstrat și ieri de ce e în stare.

A fost eliminată în turul secund de chinezoaica Jie Zheng, care s-a impus cu scorul de 6-4, 1-6, 7-5, dar dincolo de rezultat ceea ce rămâne după acest meci este un serviciu incredibil de penibil al fostei campioane de la US Open, de acum doi ani. Vedeți mai jos imaginile. Eu așa ceva nu am mai văzut până acum la acest nivel.

11 thoughts on “VIDEO: Un serviciu aiuritor al Samanthei Stosur la Australian Open! Era să-i dea cu mingea în cap adversarei!

  1. am mai vazut asa ceva , chiar mai rau , fiindca mingea s-a dus direct in tribune , la Jankovic , la Us Open , in 2010 … rar vezi astfel de greseli :))

  2. s-a datorat si vantului , mai corect spus , dar nu poti zice ca in totalitate s-a datorat vantului , in primul rand a fost rama, doar nu ducea numai vantul mingea in tribune…

  3. s-a datorat si vantului , mai corect spus , dar nu poti zice ca in totalitate s-a datorat vantului , in primul rand a fost rama, doar nu ducea numai vantul mingea in tribune…

  4. lovitura asta imi aduce de o lovitura data de jankovic parca la US Open a servit si din cauza vantului a dat mingea peste arena parca=))

  5. lovitura asta imi aduce de o lovitura data de jankovic parca la US Open a servit si din cauza vantului a dat mingea peste arena parca=))

  6. lovitura asta imi aduce de o lovitura data de jankovic parca la US Open a servit si din cauza vantului a dat mingea peste arena parca=))

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close