SUNTETI AICI
ACASA > Roger Federer > FOTO și VIDEO: Iată ce zi încărcată a avut Federer la Rotterdam

FOTO și VIDEO: Iată ce zi încărcată a avut Federer la Rotterdam


Roger Federer in fata rachetei gigant de la Rotterdam

Roger Federer nu a avut ieri meci, dar cred că era mai odihnitor pentru el dacă era programat să joace la Rotterdam. Căci luni a fost pentru el o zi plină.

Începută cu o ședință foto în fața rachetei imense din fața sălii din Rotterdam, apoi a asistat la ceremonia înălțării steagului cu el pe catargul din fața aceleiași săli. A continuat cu antrenamentul susținut într-o sală arhiplină. A urmat o ședință de autografe și, spre seară, un eveniment promoțional la care a participat și cea mai mare jucătoare de tenis în scaun cu rotile, Esther Vergeer, a cărei poveste ați putut-o citi AICI.

”M-au întrebat dacă aș putea face cea mai mare parte a lucrurilor luni și le-am spus că pentru mine nu e nici o problemă. Câteodată, e mai ușor pentru mină să fac totul în aceeași zi. Sunt fericit că am ajutat la promovarea acestui turneu”, a explicat elvețianul.

Mai jos vedeți câteva fotografii, dar și un clip video cu înregistrarea tuturor acțiunilor la care a participat Roger luni.

Roger Federer si Esther Vergeer

Federer are propriul steag la Rotterdam

Matar.ro

4 thoughts on “FOTO și VIDEO: Iată ce zi încărcată a avut Federer la Rotterdam

  1. ei, lasa-l, nu-l mai plange, ca ii si place sa fie in centrul atentiei, de-acolo din public isi ia energie, stie el ce face, astea sunt actiuni pe termen lung, nu neaparat doar pentru rotterdam, stie ca ce seamana aia o sa culeaga peste ani si ani

Leave a Reply

Top