SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > George Cosac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis!

George Cosac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis!

george cosac


George Cosac

Tenisul românesc are, de azi, un nou şef. Acesta este, aşa cum era de aşteptat, fostul component al echipei de Cupa Davis, George Cosac.

El a fost ales chiar din primul tur, cu 124 de voturi! Doar 84 de votanţi nu l-au ales pe Cosac. Pentru postul de preşedinte au mai candidat Ruxandra Dragomir, Mihai Rusu şi Şerban Ion.

Tot la Adunarea Generală de ieri, Ion Ţiriac s-a retras din funcţia de preşedinte onorific al Federaţiei Române de Tenis.
OFERTA ZILEI la EMAG: Tastatura cadou la cumpararea unui mouse Microsoft pana la 25 februarie

Miniprix.ro

9 thoughts on “George Cosac este noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis!

 1. in sfarsit!
  gata, m-am linistit, acuma sper doar sa nu ne insele asteptarile, sa fie un fel de liant intre jucatori, federatie, antrenori, fani
  si nu in ultimul rand, il astept pe andrei la echipa de cupa davis

 2. E Almagro romanesc ! E simpatic. Sa vedem ce poate.
  Nascut la Constanta – 1968. Cu tenisul nu prea a jucat : high 265/23.10.1995

  Unii s-au inghesuit pe forum :
  gabi – Dezastru, ce prostie
  stany – gabi: foarte bine!!!!
  galmanao – bravoo cosac.in sfarsit s-a trezit lumea la realitate si a dat jos hitlerista si cu lipitorile de langa ea!!!bravo romania!va iubesc!

 3. Felicitari Ruxandra pentru efortul depus si rezultatele de exceptie la fete, asa se intampla cand fetele serioase se pun pe treaba. Mult sucess echipei noi!

   1. pustiul o sa se piarda indiferent de cine va fi in conducerea federatiei, daca nu este sprijinit
    eu spuneam doar ca la noi masa de selectie este din ce in ce mai mica, indiferent de sport, orele de sport sunt din ce in ce mai putine, nu mai ai de unde alege, iar dc ai norocul sa-ti cada in mana un talent el trebuie sprijinit
    Cum e cazul acestui emil imre de la short track care a castigat aur la FOTE, si pe care murariu a promis ca o sa-l ajute sa mearga la olimpiada de la soci, ceea ce nu e chiar de colo, si sunt sigura ca si acolo parintii au avut un cuvant greu de spus

Leave a Reply

Top