SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Lovitură de teatru: meciul România – Olanda se joacă la Braşov!

Lovitură de teatru: meciul România – Olanda se joacă la Braşov!

Horia Tecau

Noul preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a declarat, azi că întâlnirea de Cupa Davis dintre România şi Olanda, din turul doi al Grupei I, Zona Euro-africană, va avea loc la Braşov. Nu pe zgură. Acum trei săptămâni, fosta conducere a Federaţiei Române de Tenis stabilise oraşul Cluj-Napoca drept gazdă.

Cosac a spus că Braşovul este o alegere foarte bună, deşi întâlnirea cu Olanda nu se va putea juca pe zgură, suprafaţă pe care au cerut-o jucătorii echipei României. Meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibaşi”, arenă ce urmează să fie inaugurată după modernizare. “Întâlnirea de Cupa Davis România – Olanda va avea loc la Braşov. Este un lucru foarte bun că acest meci se va juca la Braşov, din mai multe puncte de vedere. În primul rând am găsit un sponsor care ne asigură cazarea pentru întreaga delegaţie participantă la acest meci, iar asta face să scutim o cheltuială considerabilă, de aproximativ 20.000 de euro. De asemenea, avem sprijinul total al autorităţilor locale, iar acest lucru contează enorm. În plus, meciul se va juca într-o sală nouă, care va fi inaugurată cu puţin timp înaintea acestei mari competiţii. Singurul lucru pe care nu îl putem face este să le asigurăm jucătorilor un covor de zgură, aşa cum şi-au dorit. Am încercat acest lucru, dar din păcate nu este posibil, astfel că vom asigura cea mai bună alternativă, şi anume un teren hard foarte lent. Va fi o suprafaţă cu trei straturi de vopsea care va mai încetini puţin jocul”, a spus Cosac pentru Mediafax.

La Braşov, în 2005, România a învins Belarus şi s-a calificat în sferturile Grupei Mondiale a Cupei Davis. partida România – Olanda va avea loc în perioada 5-7 aprilie.

5 thoughts on “Lovitură de teatru: meciul România – Olanda se joacă la Braşov!

  1. nasol, ma asteptam daca tot nu mai jucau la cluj, macar sa fi venit la bucuresti
    dar la brasov….pentru mine e la fel ca la cluj
    important este sa se simta ei bine si sa castige, pt ca spectatori si sustinatori vor avea sigur si acolo

    1. pentru ca esti din cluj, dar gandeste-te ca asa cum voiai tu sa se joace la cluj, asa voiam si eu la bucuresti, si asa vor si cei brasov
      important este confortul jucatorilor, dupa parerea mea, nu trebuie sa fim egoisti sa ne gandim doar la placerea noastra, trebuie sa fim altruisti si sa ne dorim binele celor pe care ii iubim

Leave a Reply

Top