SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 16 februarie 2013: Serena Williams cu trofeul primit la Doha pentru revenirea pe locul 1 în lume

POZA ZILEI, 16 februarie 2013: Serena Williams cu trofeul primit la Doha pentru revenirea pe locul 1 în lume


Serena Williams cu trofeul de lider mondial

Calificarea în semifinalele turneului de la Doha a echivalat pentru Serena Williams revenirea pe primul loc în clasamentul mondial după 2 ani, 4 luni și 8 zile.

Serena va începe luni cea de-a 124-a săptămână în fruntea ierarhiei mondiale, acolo unde a mai stat 57 de săptămâni în 2003, 4 săptămâni în 2008, 13 săptămâni în 2009 și 49 de săptămâni in 2010.

Serena, care la 4 iulie 2011 era pe locul 175 în lume!!! va fi cel mai vârstnic lider mondial din istorie. După calificarea în semifinale și revenirea pe primul loc în lume, ea a primit cupa de cristal care însoțește fiecare nou lider mondial WTA. Azi, ea va juca în semifinalele de la Doha contra Mariei Sharapova.

Mai jos vedeți un grafic superb realizat de cei de la WTA, care surprinde perfect parcursul Serenei de la revenirea în activitate, în iulie 2011. Vă reamintesc că în februarie 2011 americanca a trecut pe lângă moarte, ea fiind salvată în ultimul moment după ce a făcut embolie pulmonară.

ilovebrands.ro

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close