SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Cristina Dinu > România a câștigat cu 2-1 meciul cu Israel de la Fed Cup. Azi jucăm cu Turcia

România a câștigat cu 2-1 meciul cu Israel de la Fed Cup. Azi jucăm cu Turcia


Sorana Cirstea

România a câștigat cu scorul de 2-1 meciul cu Israel, al doilea din Grupa C a grupei 1 Euro-Africane a Fed Cup. Azi jucăm ultimul meci din serie, contra Turciei.

Punctele echipei noastre au fost aduse de Sorana Cîrstea, care a învins-0 cu scorul de 6-2, 7-6 pe Shahar Peer și de perechea Cîrstea/ Olaru, care a trecut cu scorul de 6-2, 6-1 de cuplul Peer/ Glushko.

În primul meci al întâlnirii, Cristina Dinu a fost învinsă cu scorul de 6-1, 6-2 de Julia Glushko.

În celălalt meci din grupă, Polonia a învins cu 3-0 Turcia.

TinaR - VIP

One thought on “România a câștigat cu 2-1 meciul cu Israel de la Fed Cup. Azi jucăm cu Turcia

  1. La Marea Rosie unghiile vopsite, cu tricolor romanesc, au o singura sansa : sa lupte pana la ultimul meci. Polonia este prea buna. Trebuie sa recunosc adevarul – Sorana cum sa castige cu Radwanska A. iar cea mica Urszula o depaste oricand pe celelate romance. Raluca si Sorana au reusit imposibilul in dublu cu POL. Revenirea in setul doi a fost de necrezut: Peer – Cirstea 5-2, apoi 5-6 si finalul 6-7. Meciul in CUP FED a pierdut din start din lotul subtire. Trebuie sa lupte pana la capat pentru Romania.
    Vezi ROMANIA – DANEMARCA / Cupa Davis : “Clujul respiră prin studenţi!” : indiferent de sport, echipa României trebuie încurajată cu tribuna plină, cu lumea cântând, vibrând de la primul până la ultimul minut.
    E foarte frumos si nu altfel !

Leave a Reply

Top