SUNTETI AICI
ACASA > Serena Williams > Serena Williams este noul lider mondial al fetelor!

Serena Williams este noul lider mondial al fetelor!


Serena Williams a plans dupa ce a devenit lider mondial

Serena Williams va fi, de luni, în mod oficial, noul lider mondial al tenisului feminin! Ea s-a calificat în semifinalele turneului de la Doha, rezultat suficient pentru ca ea să-și asigure locul 1 mondial. Este, probabil, cel mai meritat lider mondial din tenisul feminin al ultimilor ani, în care liderul mondial a fost stabilit mai mult de conjuctură decât de constanță.

Pe mine revenirea Serenei mă bucură și mai mult pentru că, acum doi ani, dacă mai țineți minte, ea era în pragul morții după ce a avut embolie pulmonară. AICI vedeți cum a trăit criza americancei unul dintre cei mai apropiați prieteni ai ei.

În sferturi, Serena a dispus cu scorul de 3-6, 6-3, 7-5 de Petra Kvitova, la capătul unui meci în care emoțiile și-au spus cuvântul.

Serena a devenit cel mai vârstnic lider mondial din istoria tenisului feminin. Ea va avea, luni, 31 de ani, 4 luni și 24 de zile. Vechiul record era deținut de americanca Chris Evert Lloyd, care a fost lider la vârsta de 30 de ani, 111 luni și 3 zile. Pentru Serena, care a izbucnit în plâns pe teren, de luni va începe a 124-a săptămână de șefie din carieră. Ea a meritat pe deplin poziția pe care o va ocupa. Cea mai bună dovadă este că a cîștigat 58 de meciuri din ultimele 61 disputate în circuitul mondial.

AICI citiți declarații ale Serenei imediat după terminarea partidei cu Kvitova.

9 thoughts on “Serena Williams este noul lider mondial al fetelor!

  1. Era si cazul. Dupa ce anul trecut a castigat US open, Wimbledon, Olimpiada si turneul campioanelor si a terminat pe locul 3. A fost total nedrept asa ca acest clasament e cam relativ.

  2. poate sa zica oricine, orice, dar de vreo 7-8 luni spulbera tot, ca are sau nu o energie care bate la ochi unora, conteaza mai putin, important e ca la ora actuala e cea mai buna
    daca e ceva in neregula cu ea o sa iasa discutii cum au mai iesit si cu altii, dar pana acum nu am auzit nimic
    si nu e favorita mea, dar chiar merita femeia asta, cat o mai putea sa tina ritmul asta nu cred sa o poata detrona cineva, poate printr-un joc al rezultatelor, dar pana una alta felicitari

Leave a Reply

Top