SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > Ediţie aniversară Ilie Năstase la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucureşti

Ediţie aniversară Ilie Năstase la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucureşti


Logo-ul turneului ii este dedicat lui Nastase

Ediţia din acest an a BRD Năstase Tiriac Trophy, care va avea loc la Arenele BNR în perioada 20-28 aprilie 2013, va fi dedicată în exclusivitate lui Ilie Năstase, care la 23 august va celebra 40 de ani de la întronarea ca lider mondial, primul din istoria tenisului masculin profesionist.

Ediţia Aniversară Ilie Năstase va include mai multe evenimente speciale, care se vor bucura de participarea legendarului jucător român, desfăşurate pe parcursul celor nouă zile de turneu. Pe plan global, ATP îl va celebra pe Ilie Năstase, alături de foştii jucători numărul unu mondial din 1973 încoace, prin “ATP Heritage”, o campanie desfăşurata pe tot parcursul anului, ce include printre altele o serie de evenimente speciale, o lansare de carte şi un documentar.

Ilie Năstase, în meciul demonstrativ Enel “4 Stele Pline De Energie” – 27 aprilie, orele 18:00

Anul acesta, iubitorii tenisului spectacol vor avea şansa să îl vadă pe marele Ilie Năstase într-un meci demonstrativ de dublu în care singurele mize vor fi buna-dispoziţie şi spectacolul absolut. Ilie Năstase va face echipa cu unul dintre foştii săi parteneri de dublu, italianul Adriano Panatta, în timp ce de cealaltă parte a fileului se vor regăsi maestrul demonstrativelor, Mansour Bahrami şi cneazul nostru, Andrei Pavel.

MeliMeloParis.ro

2 thoughts on “Ediţie aniversară Ilie Năstase la BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucureşti

 1. asta e a doua veste frumoasa pe seara asta
  panatta este cam la fel de rotunjor ca si nastase, probabil va fi o caterinca pe cinste
  am citit acum pe wiki si am remarcat ce scrie: ca a ramas in amintire ca fiind singurul jucator care l-a invins pe borg la roland garros si inca de 2 ori
  asa o sa se spuna si despre rosol
  imi dau seama ce o sa fie de nastase! cel mai tare, de nu s-o umfla in pene ca un curcan! simpatic grasunul, eu as chema-o in teren si pe brigitte cum a facut caroline cu rory
  sigur va fi frumos

Leave a Reply

Top