SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > EXCLUSIV: Gabriela Niculescu îi transmite un emoţionant mesaj surorii ei, Monica, prin Doartenis.ro

EXCLUSIV: Gabriela Niculescu îi transmite un emoţionant mesaj surorii ei, Monica, prin Doartenis.ro


Monica si Gabriela Niculescu

Succesul Monicăi Niculescu în finala de la Florianopolis, primul din carieră într-un turneu WTA, a fost, evident, foarte emoţionant pentru persoanele cele mai importante din viaţa ei: membrii familiei, cu care ea are o relaţie cu totul şi cu totul specială.

Probabil că ştiţi că Monica are o soră mai mare cu doi ani, Gabriela, care trăieşte acum în SUA. În vârstă de aproape 27 de ani – îi va împlini la 6 iunie -, Gabriela afost, la rândul ei, o foarte bună jucătoare de tenis. Cele mai bune rezultate le-a obţinut la dublu, unde a cucerit nu mai puţin de 25 de titluri ITF! Majoritatea alături de Monica, dar şi alături de Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu sau Mădălina Gojnea.

A renunţat la activitatea profesionistă în momentul în care a primit o bursă de studii în SUA, acolo unde a jucat pentru echipa Universităţii din Idaho. Ei bine azi, Gabi – la rugămintea mea – i-a transmis surorii ei, Monica, un mesaj emoţionant de felicitare prin Doartenis.ro pentru victoria din Brazilia. Îl puteţi citi mai jos.

Surioara mea dragă, campioană recentă la turneul din Florianopolis, Brazilia 2013, te felicit din toată inima mea şi iţi doresc mult success în continuare în America. Am avut şi eu, şi părinţii, oportunitatea să-ţi vedem toate meciurile din săptămâna asta live, ceea ce ne-a făcut să ne simţim şi mai aproape de tine. Sunt foarte mândră de tine, precum ştii, şi îţi doresc multă sănătate şi succes în continuare. Te iubesc, Gabi

Un mesaj emoţionant, scris si transmis din inimă, ca de la o soră la alta. Inutil să vă spun că, în ciuda distanţei, cele două sunt foarte apropiate 🙂

One thought on “EXCLUSIV: Gabriela Niculescu îi transmite un emoţionant mesaj surorii ei, Monica, prin Doartenis.ro

 1. ce frumos!
  e minunat sa ii ai pe cei dragi aproape si sa nu te feresti sa iti exprimi sentimentele
  foarte, foarte emotionant, stii ca eu sunt foarte sensibila la chestii din astea
  mi-ar place sa stiu ca ii transmiti si cat ne-am bucurat pentru ea de aici din romania

  intre timp 4-2 cu break horia si max
  cam bate vantul la delray beach

Leave a Reply

Top