SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea și Philipp Marx s-au calificat în finala de dublu din Guadeloupe

Florin Mergea și Philipp Marx s-au calificat în finala de dublu din Guadeloupe


Florin Mergea si Philipp Marx

Florin Mergea și Philipp Marx, favoriți 2, s-au calificat aseară în finala probei de dublu din cadrul challenger-ului de 100.000 de dolari de la Le Gosier (Guadeloupe).

Mergea și Marx au învins în semifinale, cu scorul de 6-2, 6-3, perechea olandezo/ cehă Huta Galung/ Rosol. În finală, Mergea și partenerul său vor juca împotriva israelianului de origine română Dudi Sela și a taiwanezului Jimmie Wang. Aceștia au trecut cu scorul de 6-4, 6-1 de o pereche de ruși care joacă pentru alte țări acum: Alex Kuznetsov (SUA)/ Mischa Zverev (Germania).

OFERTA ZILEI la EMAG: Cumparand orice laptop Samsung primiti CADOU un TELEFON SAMSUNG GALAXY, in valoare de 549 de lei!

Originals.ro

5 thoughts on “Florin Mergea și Philipp Marx s-au calificat în finala de dublu din Guadeloupe

  1. Da, am vazut si eu ulterior ca a fost semif. Am avut impresia ca s-a jucat finala de dublu sambata, ca la noi. N-am mai citit in programul lor. Am vazut semif de simplu si apoi aparea un meci de dublu, care am zis ca e finala. Scuze de confuzie! Sa speram ca iau titlul!

  2. Da, am vazut si eu ulterior ca a fost semif. Am avut impresia ca s-a jucat finala de dublu sambata, ca la noi. N-am mai citit in programul lor. Am vazut semif de simplu si apoi aparea un meci de dublu, care am zis ca e finala. Scuze de confuzie! Sa speram ca iau titlul…!

Leave a Reply

Top