SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Bogdan Borza a filmat o reclamă alături Roger Federer la Indian Wells!

FOTO: Bogdan Borza a filmat o reclamă alături Roger Federer la Indian Wells!


Bogdan Borza, alaturi de Roger Federer la Indian Wells

Bogdan Borza, unul dintre cei mai valoroşi tineri jucători de tenis din România şi din Europa, a avut, marţi seară, la Indian Well, o experienţă cu totul specială! A filmat şi pozat împreunî cu Roger Federer pentru noile spoturi publicitare ale celor de la Wilson!

Filmările la spoturile cu Federer au durat o zi întreagă, şi au fost făcute la JW Marriott Desert Springs Resort, în Palm Desrt. În ultima dintre ele, Federer a filmat o reclamă alături de juniorii din echipa Wilson, printre care se află şi românul Bogdan Borza. Materialul se va chema “O întreagă nouă generaţie”.

Evident, la final, Bogdan, care va împlini 16 ani la 5 aprilie, s-a pozat alături de Roger, pe urmele căruia speră să calce în viitor.

20 thoughts on “FOTO: Bogdan Borza a filmat o reclamă alături Roger Federer la Indian Wells!

  1. sa-i calce pe urme in viitorul apropiat va fi ft greu, dc nu chiar imposibil!
    dar este intr-adevar o experienta unica si minunata, de tinut minte si de povestit nepotilor
    iar la fizic nu prea seamana cu roger, poate la constitutia atletica, nu la fizicul fetei, dar nu aspectul conteaza ci cat te motiveaza asa ceva pe viitor, ce inveti din asta

  2. Borza nu a mai aparut in nici o competitie din Februarie iar dupa un an 2011 impresionant, a urmat un an 2012 slab pentru valoarea lui. Poate este la scoala? Sper sa nu se piarda si el ca alti fosti juniori romani de valoare.

  3. am gasit acum putin timp un material in care se vorbea de reclamele filamte ieri. Pustii care au filmat cu Federer far parte din echipa Wilson pentru juniori. Si Borza e printre ei. Probabil ca ii stabilesc ei programul de turnee

Leave a Reply

Top