FOTO: Cei 4 mari, Djokovic, Federer, Murray și Nadal, într-o nouă prezentare și pentru prima dată în 2013 în sferturile unui turneu ATP


Djokovic, Murray, Nadal și Federer dau iar tonul în tenisul mondial

Turneul de la Indian Wells este primul de la Roland Garoos încoace în care îi găsim în semifinale pe cei 4 mari ai tenisului masculin. Doi dintre ei vor juca diseară, sau de fapt dimineață, pe la ora 4.00, pentru un loc în semifinale.

Novak Djokovic, Roger Federer, Andy Murray și Rafael Nadal (ordinea e dată strict de clasament), cei 4 mari ai circuitului masculin, se află în fața unei premiere în 2013: turneul de la Indian Wells e prima competiție din acest an în care vor juca toți în sferturile de finală. Într-unul dintre sferturi se vor întâlni chiar Roger Federer și Rafael Nadal.

În celelalte 3 sferturi de finală vom avea meciurile: Djokovic – Tsonga, Murray – Del Potro și Berdych – Anderson.

Dincolo de ineditul pozei de mai sus, una pe care am găsit-o zilele trecute pe un site de afară, mai trebuie spus un ammănunt interesant: Federer va juca dimineață pentru a 174-a oară în sferturi de finală, din 268 de turnee disputate, în timp ce Nadal se află pentru a 125-a oară în sferturi, din 172 de turnee la care a luat startul.

Dacă nu aveți unde să vedeți meciul, AICI găsiți strânse mai multe link-uri care vă duc către site-uri care transmit meciurile din seara asta live pe net.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest Televizor LED LG, 66 cm, HD are o reducere de 200 de lei si poate fi cumparat acum cu 1.049,99 lei

OFFERTA ZILEI la ALTEX: Acest sistem home cinema Samsung are o reducere de 40%! Costă acum doar 299,99 lei

TeamDeals

About Andrei Constantinescu