SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > FOTO: Iată ce pictură în ulei a realizat Alexandra Dulgheru

FOTO: Iată ce pictură în ulei a realizat Alexandra Dulgheru

Prima pictura in ulei realizata de Alexandra Dulgheru

Alexandra Dulgheru nu este doar o foarte valoroasă jucătoare de tenis – dovadă fiind rezultatele obținute de ea de-a lungul timpului – și o persoană luptătoare (dovadă fiind conștiinciozitatea cu care a urmat draconicul program de recuperare după operația suferită la genunchi), dar și o pictoriță desăvârșită.

Pe site-ul WTA, ieri, i-a fost dedicat Alexandrei un amplu material, ilustrat cu un superb tablou. Care este pictat în ulei chiar de Alexandra! De fapt, este chiar prima pictură în ulei a româncei! Jucătoarea noastră nu a ascuns niciodată pasiunea pentru pictură și desen, iar ceea ce vedeți mai sus dovedește nu doar pasiune ci și talent. Alex a mărturisit că din luna mai a lucrat la tabloul de mai sus în fiecare duminică, timp de 6 săptămâni! Ședința de lucru dura între 3 și 6 ore, iar model i-au fost două fotografii cu grădini luate pe Internet.

„Am făcut această pictură în ulei anul trecut, de-a lungul lungii mele perioade de recuperare. Cum mergeam la exercițiile de recuperare 6 zile pe săptămână timp de două luni, singura zi în care aveam timp era duminica. Așa că în fiecare duminică, din luna mai, am lucrat la tablou între 3 și 6 ore”, a declarat Alexandra pentru site-ul WTA.


Ea a recunoscut că nu avea idee cât este de complicată realizarea unui tablou atât de complex. ”Sinceră să fiu, habar n-aveam în ce mă băgam atunci când am început lucrul la tablou. Probabil că nu voi mai picta grădini sau flori o bună perioadă de timp de acum înainte! Dar a fost o modalitate foarte plăcută de a mă relaxa. Și niciodată nu m-am grăbit, am vrut să fac totul bine și să surprind toate detaliile. Oricînd mă simțeam obosită, luam o pauză sau amânat lucrul pentru weekend-ul următor”, a mai explicat jucătoarea noastră. ”Nici acum nu este terminat, așa cum se poate vedea – mai am de lucrat în jurul florilor, și de definitivat câteva detalii, dar nu cred că va mai dura mult până va fi gata”, a recunoscut Dulgheru.

Alex a avut mereu talent pentru artele vizuale în general, nu doar pentru pictură. ”Dulgheru has always had a talent for visual arts – not just painting. “Am început să desenez când aveam 6 ani. Încet-încet am devenit mai bună și am descoperit că am talent. Am făcut câte un pic din fiecare – am desenat, am făcut schițe, design vestimentar, pictură – orice am simțit că îmi plăcea să fac în acele momente de inspirație. Mă gândesc chiar să fac ceva în această arie după ce voi termina cu tenisul, precum arhitectură sau design. Dacă nu voi continua într-unul din aceste domenii, aș vrea ca măcar să continui să le fac ca hobby, pentru că îmi plac foarte mult”.

Ce a inspirat-o pe Alexandra să aleagă această temă pentru tabloul de mai sus? Explică tot ea: ”Camera mea este aranjată în stil vintage și are un perete mare pe care trebuie să stea un tablou mare, așa că această pictură se potrivește foarte bine cu aranjamentul camerei. Mai întâi am vrut să cumpăr o pictură și o perioadă m-am uitat după ea prin oraș, dar apoi m-am gândit: de ce să nu fac pictura chiar eu? Am timp pentru asta și aș fi foarte fericită să-mi încerc puterile și să realizez prima mea pictură în ulei”, a explicat Alexandra. Ea a mărturisit că abia așteaptă să ajungă acasă pentru a termina pictura.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4200, 14MP, Black are o reducere de 500 de lei si costa acum 599,99 lei! In plus, CADOU primiti o geanta foto si un card de memorie

OFERTA ZILEI la ALTEX: Camera foto digitala NIKON L310, 14.1 Mp, 21x, 3 inch, negru cu o reducere de 300 de lei. In plus, primiti CADOU o geantă, un încărcător și un card de memorie

ilovebrands.ro

One thought on “FOTO: Iată ce pictură în ulei a realizat Alexandra Dulgheru

  1. foarte frumos, felicitari, uite un exemplu excelent ca poti sa ai o cariera in sport si sa fii si un suflet sensibil, nu ar parea la prima vedere, mie alexandra mi se parea o tipa un pic mai dura, dar cred ca gresesc, acum cand vad tabloul asta
    ca sa vezi cat de complexa e natura umana

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close