SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Marius Copil cu diploma ATP University

FOTO: Marius Copil cu diploma ATP University


Marius Copil cu diploma ATP University

Marius Copil a absolvit cursul de trei zile ținut de ATP la Miami sub numele de ATP University, acolo unde a fost coleg cu mai mulți jucători de perspectivă din circuitul profesionist masculin.

Este vorba de un curs de trei zile în care tinerilor jucători li se dau lecții în care li se explică ce înseamnă viața de tenismen profesionist, cum trebuie să se poarte atât pe teren cât și în afara lui, cum trebuie să se poarte cu presa, cum trebuie să-și mențină relația cu fanii pe Internet etc. Evident, au făcut și antrenamente cu tehnicieni puși la dispoziție de ATP. La final, a primit o diplomă care îl va ajuta mai ales la moral.

De luni, Marius va juca în calificări la Miami.

OFERTA ZILEI la EMAG: Daca achizitionati acest Aparat foto digital Samsung Galaxy, primiti CADOU o Tableta Samsung Galaxy Tab

OFFERTA ZILEI la ALTEX: Acest sistem home cinema Samsung are o reducere de 40%! Costă acum doar 299,99 lei

Comodo

5 thoughts on “FOTO: Marius Copil cu diploma ATP University

 1. teorie, teorie…..
  pe vremuri nu cred ca mcenroe, connors, borg faceau atatea cursuri si uite ce rezultate au avut
  acum ne trebuie cursuri ca sa invatam sa ne purtam cu fanii si cu presa!
  asta tine de bunul simt al fiecaruia si de cum te-a croit natura, de caracterul tau
  poate berdich de ex nu a facut cursurile astea si de-aia nu da mana cu adversarii la fileu? sau de-aia desconsidera victoriile conationalilor sai? sau a observat cineva ca la un moment dat in meciul cu nadal, la intalnirea de la fileu i-a zis ceva lui nadal, la care nadal nu a fost ft fericit? chiar as vrea sa stiu ce porumbel i-a mai iesit din gura!
  teoria ca teoria, practica ne omoara

  1. da, sunt doar cursuri d-astea care nu au un rost concret, dar dau bine la cv. Cum sunt cursurile de formare profesionala. Pe berdych nu are cine sa il educe. Eu mereu am crezut ca daca Brerdych se nastea pe vremea nazistilor era sef mare prin SS sau in lagare

Leave a Reply

Top