SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Sorana Cîrstea, alături de antrenorul ei, Victor Ioniță, la finalul antrenamentului de dimineață

FOTO: Sorana Cîrstea, alături de antrenorul ei, Victor Ioniță, la finalul antrenamentului de dimineață


Sorana Cirstea, alaturi de antrenorul Victor Ioniță

Sorana Cîrstea se pregătește de zor pentru turneul de la Miami, făcând două antrenamente pe zi. Azi dimineață, de exemplu, Sorana a avut o ședință de ”sală”, cu gimnastică, stetching, exerciții de yoga și tot tacâmul.

Iar la finalul antrenamentului, a făcut și poza pe care o vedeți mai sus, în care e alături de antrenorul ei, Victor Ioniță, și pe care a postat-o pe pagina ei de Facebook. Dacă păstrează tradiția, mâine va posta și următorul episod din blogul pe care îl ține pe WTA (până acum, cam la 12 ore de la publicarea unei poze pe pagina de Facebook a Soranei apare o nouă postare pe blogul româncei de pe WTA, ilustrată cu aceeași imagine).

Săptămâna viitoare, Sorana, alături de Monica Niculescu, Irina Begu, Simona Halep și Alexandra Dulgheru, vor participa la turneul de la Miami.

OFERTA ZILEI la EMAG: Daca achizitionati acest Aparat foto digital Samsung Galaxy, primiti CADOU o Tableta Samsung Galaxy Tab

OFFERTA ZILEI la ALTEX: Acest sistem home cinema Samsung are o reducere de 40%! Costă acum doar 299,99 lei

FashionUp.ro

3 thoughts on “FOTO: Sorana Cîrstea, alături de antrenorul ei, Victor Ioniță, la finalul antrenamentului de dimineață

Leave a Reply

Top