SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Marius Copil a făcut o ședință foto pentru BMW

FOTOGALERIE: Marius Copil a făcut o ședință foto pentru BMW

 

Marius Copil a facut o sedinta foto pentru BMW Romania

 

Comodo

Marius Copil este al doilea jucător din echipa de Cupa Davis a României care a semnat un contract de imagine cu BMW Romania. Cu această ocazie el a făcut și o ședință foto alături de limuzină.

După ce Horia Tecău a devenit imaginea BMW la sfârșitul anului trecut, așa cum ați aflat pe Doartenis.ro AICI, acum a venit rândul unui alt nume important al tenisului românesc actual, Marius Copil să facă același lucru. Aflat în plină ascensiune spre Top 100, Marius a semnat un contract de imagine cu BMW, care prevede ca el să aiba mereu la dispoziție un model din această marcă atunci când se află în țară. Mai precis, Marius a semnat un contract cu dealerul BMW din Arad, Grup West Premium Arad. Originar din Arad, el va ”lucra” pentru întărirea acestui brand în special pe zona de vest a țării, iar asta e foarte lăudabil.

În continuare vedeți câteva poze e la o ședință foto realizată de Marius săptămâna trecută, când s-a aflat în țară, și pe care le-a postat pe pagina sa oficială de Facebook.


În ceea ce privește latura sportivă a carierei sale, Marius a trecut peste amărăciunea ratării calificărilor de la Indian Wells – a fost primul sub linia acceptaților pe tablou – și a luat-o din nou din loc. Spre Florida, pentru a se pregăti pentru calificările turneului de la Miami. Iar săptămîna viitoare va participa la ATP University, alături de alți 19 jucători considerați de perspectivă în circuit.Pe lângă faptul că vor face antrenamente cu antrenori angajați de ATP, tinerii jucători vor avea și lecții teoretice în care li se povestesc mai multe despre circuit, li se explică modul în care trebuie să aibă grijă de propria imagine, cum și când să vorbească cu presa, care sunt regulile antidoping și multe alte amănunte care fac diferența între un jucător profesionist și unul amator.

SUPER-OFERTA la EMAG: Daca veti cumpara orice produs Allview din promotie pana la 11 martie, primiti CADOU O VACANTA de 2 ZILE la munte, fara tragere la sorti! Aici aveti un exemplu de produs din promotie, dar pe site gasiti mai multe: Tableta Allview All

Marius Copil a facut o sedinta foto pentru BMW Romania
Marius Copil a facut o sedinta foto pentru BMW Romania
Marius Copil a facut o sedinta foto pentru BMW Romania
Marius Copil la volanul unui BMW

Comodo

2 thoughts on “FOTOGALERIE: Marius Copil a făcut o ședință foto pentru BMW

  1. Dragă Doar tenis,

    Mulţumim pentru articol şi pentru sprijinul acordat. Avem totuşi o mică menţiune de făcut: Marius Copil are contract cu dealerul BMW din Arad, Grup West Premium Arad.

    Mulţumim încă o dată pentru ajutor şi susţinere şi am aprecia enorm dacă informaţia ar fi actualizată.

    BMW Group România

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close