SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău s-a accidentat la gamba stângă și s-a retras de la Indian Wells

Horia Tecău s-a accidentat la gamba stângă și s-a retras de la Indian Wells

Horia Tecau

Ghinion teribil pentru Horia Tecău. Românul a suferit o întindere la gamba stângă în timpul antrenamentului de ieri și a fost nevoit să se retragă din turneul de la Indian Wells, acolo unde, alături de Max Mirnyi, era cotat cu a patra șansă la cucerirea trofeului.

Iată în continuare anunțul postat de Horia pe pagina sa oficială de Facebook: ”Ieri, pe terenurile de antrenament din Indian Wells, am suferit o accidentare la gamba stanga. Dupa rezultatul RMN, am luat decizia grea de a ma retrage din turneu. As risca o accidentare si mai grava, care m-ar putea tine departe de teren cateva saptamani. Urmeaza o perioada de recuperare in Florida si un nou RMN. Nefericit moment pentru o accidentare, dar face parte din sport. Sper ca muschiul sa se refaca repede si sa revin in competitie la Miami!”

Și eu sper același lucru și sunt sigur că Horia se va reface repede și că va avea răbdare să revină în concurs atunci când va fi pe deplin refăcut.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest Aparat foto digital Fujifilm FinePix S4200, 14MP, Black are o reducere de 500 de lei si costa acum 599,99 lei! In plus, CADOU primiti o geanta foto si un card de memorie

Miniprix.ro

CITEȘTE ȘI:  Cupa Davis România - Maroc: Horia Tecău nu va juca. Iată de ce şi cine îl va înlocui în echipă

Leave a Reply

Top