SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Mădălina Gojnea, calificată în turul 2 la Tallinn. Iată unde joacă românii în turneele ITF din această săptămână

Mădălina Gojnea, calificată în turul 2 la Tallinn. Iată unde joacă românii în turneele ITF din această săptămână


Mădălina Gojnea

Miniprix.ro

Mulți români joacă în această săptămână în diferite turnee aflate sub egida ITF. Începând de azi, săptămânal, vă voi prezenta unde și ce fac jucătoarii și jucătoarele noastre la turneele considerate mici, dar care sunt atât de necesare sportivilor profesioniști în tentativa lor de a escalada clasamentele mondiale.

Alexandra Cadanțu a fost eliminată în primul tur al turneului de 50.000 de dolari care se desfășoară pe zgură la Osprey, Florida. Ea a fost învinsă cu 6-4, 3-6, 6-1 de Katerina Siniakova (Cehia). Alexandra va juca și în concursul de dublu, acolo unde face pereche cu rusoaica Nina Bratchikova, cele două fiind favorite 4 ale întrecerii.

Venită din calificări, Cristina Dinu a fost eliminată în primul tur de pe tabloul principal al turneului de 50.000 de dolari de la Croissy Beaubourg. Ea a fost învinsă cu scorul de 7-6, 1-6, 6-4 de a cincea favorită, slovena Tadeja Majeric.

La turneul feminin de 25.000 de dolari de la Tallinn, care se desfășoară pe hard, Mădălina Gojnea s-a calificat în turul secund la simplu după ce a învins-o cu scorul de 6-1, 7-5 pe bulgăroica Aleksandrina Naidenova și va juca în optimi cu favorita 4, ucraineanca Nadia Kickenok. La dublu, Mădălina face pereche cu Stephanie Vogt.

La turneul de 10.000 de dolari din Antalya, care se desfășoară pe hard, nu pe zgură, pe tabloul principal s-a aflat doar Alexandra Damaschin. Ea a fost învinsă în primul tur, cu 7-6 (10), 7-6 (8) de sârboaica Nataljia Kostic. În calificări, Teodora Stângă și Cristina Ene au fost eliminate în turul 2, în timp ce Ștefana Andrei, Iulia Trucă și Andreea Istrate s-au oprit în primul tur. La dublu, Ștefana Andrei și rusoaica Evghenia Svintsova s-au calificat în sferturile de finală. Alexandra Damaschin și turcoaica Yasmin Gulman au fost eliminate în primul tur.

În competițiile masculine avem reprezentanți doar la turneul de 10.000 de dolari de la Vrsar, în Croația. Pe tabloul principal, Petru Luncanu va juca în primul tur contra elvețianului Henri Laaksonen, cap de serie numărul 4. În calificări au jucat mulți români. Sergiu Rogoveanu, Bogdan Ciocov, Dragoș Torge, Cristian Drăghici și Nicolae Marin, au pierdut în primul tur. Dragoș Mirtea, Alexandru Carpen și Ioan Farcaș au fost eliminați în turul secund, iar Alexandru Marasin a ajuns până în turul al treilea.

Dacă doriți să faceți un cadou de Paște unui iubitor al tenisului, iată câteva idei interesante de cărți:

De AICI puteți cumpăra, cu o reducere de 25%, autobiografia lui Andre Agassi, Open.

De AICI puteți cumpăra, tot cu o reducere de 25%, autobiografia lui Rafael Nadal, Povestea Mea.

De AICI puteți cumpăra, cu o reducere de 40%, povestea vieții lui Sever Dron, Am ales să fiu nimeni.

De AICI puteți cumpăra, cu o reducere de 40%, autobiografia lui Ilie Năstase, Mr. Năstase.

MeliMeloParis.ro

CITEȘTE ȘI:  FOTOGALERIE: Imagini cu jucătorii români în timpul turneului de la Acapulco

2 thoughts on “Mădălina Gojnea, calificată în turul 2 la Tallinn. Iată unde joacă românii în turneele ITF din această săptămână

Leave a Reply

Top