SUNTETI AICI
ACASA > Competitii echipe > Cupa Davis > Organizarea meciului România – Danemarca a costat 559.710 lei!

Organizarea meciului România – Danemarca a costat 559.710 lei!


Echipa de Cupa Davis a Romaniei

Federația Română de Tenis a postat azi, pe site-ul oficial, decontul meciului România – Danemarca, disputat în luna februarie, la Cluj, în primul tur al Grupei 1 a zonei Euro-Africane a Cupei Davis.Totul a costat 559.710 lei, adică în jur de 127.000 de euro.

Dacă suma este mare sau mică, stabiliți fiecare dintre voi. Eu vreau doar să vă prezint decontul publicat pe site-ul Federației Române de Tenis. Scopul acestui demers unic în istoria tenisului românesc este acela de a se putea face o comparație între costurile organizării unui meci de Cupa Davis la Cluj, cum a fost cel cu Danemarca, și cel al organizării unui meci de Cupa Davis la Brașov, așa cum va fi cel cu Olanda.

În fine, e o luptă între conduceri, în care nu o să mă bag, pentru că nu cunosc toate datele și nici nu știu cât s-a umflat și cât nu la decont. Cert e că există niște sume, la unele cheltuieli, care de aici, de la București, par incredibil de mari și puțin justificabile. Nu le voi comenta, pentru că, repet, nu am toate datele. Sper doar că federalii nu vor uita să publice și decontul meciului România – Olanda.

Mai jos vedeți deconturile, care pot fi consultate și în variantă PDF AICI.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest Televizor LED LG, 66 cm, HD are o reducere de 200 de lei si poate fi cumparat acum cu 1.049,99 lei

OFFERTA ZILEI la ALTEX: Acest sistem home cinema Samsung are o reducere de 40%! Costă acum doar 299,99 lei

Decontul meciului Romania - Danemarca (partea 1)
Decontul meciului Romania - Danemarca (partea 2)
Decontul meciului Romania - Danemarca (partea 3)
Decontul meciului Romania - Danemarca (partea 4)
Decontul meciului Romania - Danemarca (partea 5)

Comodo

6 thoughts on “Organizarea meciului România – Danemarca a costat 559.710 lei!

  1. da, e mult. cred ca puteau fi evitate unele cheltuieli si putea fi platit mult mai putin pe unele servicii. Iti dai seama ca din cauza distantei fiecare om a trebuit dus acolo cu avionul sau cu trenul. La Brasov cheltuielile astea vor disparea, pentru ca se suie in masina si te costa 4 milioane drumul, in cazul in care fiecare merge cu masina lui. Asa, vad ca inclusiv biletul lui Cristi Mindru, comentatorul partidei, a fost platit, ceea ce mi se pare foarte aiurea.

Leave a Reply

Top