SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 26 martie 2013: Serena Williams e în sferturi la Miami și va rămâne lider mondial

POZA ZILEI, 26 martie 2013: Serena Williams e în sferturi la Miami și va rămâne lider mondial


Serena Williams

Serena Williams  avut un meci foarte dificil ieri, în optimile turneului de la Miami. Ea a revenit de la scorul de 2-6, 2-4 în fața slovacei Dominika Cibulkova, reușind să se impună cu scorul de 2-6, 6-4, 6-2.

În urma acestei victorii, Serena va rămâne pe primul loc în clasamentul mondial și de luni încolo, indiferent de ce va face în continuare la acest turneu. Următoarea adversară a Serenei va fi chinezoaica Li Na.

Ca un fapt divers, Cibulkova, învinsa de ieri a Serenei, a pierdut anul trecut tot în optimi la Miami, după ce a condus cu 6-1, 5-2 în fața Victoriei Azarenla.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Panasonic de 14MP are o reducere de 190 de lei si costa acum 279 de lei

MeliMeloParis.ro

6 thoughts on “POZA ZILEI, 26 martie 2013: Serena Williams e în sferturi la Miami și va rămâne lider mondial

  1. Asa se intampla cand isi pune presiune pe ea.. asa s-a intamplat si la RG(2012), asa s-a intamplat si la AO(2013). Acum a avut o adversara de la care a putut intoarce meciul, o adversara care i-a permis, dar… meciurile grele acum incep.

    1. Dupa ce bate o favorita, Sorana nu se poate detasa de victorie. Isi pune singura presiune pe ea, intra, cumva, in pielea celei pe care a invins-o si isi spune ca, daca a eliminat numarul 6 mondial, toata lumea asteapta de la ea sa joaca ca un numar 6 mondial. Si atunci face greseli, pentru ca se impiedica singura. Sper sa reuseasca sa remedieze aceasta problema, si atunci vom avea rezultate din ce in ce mai bune din partea ei.

  2. O situatie deosebita pentru Serena.
    Daca joaca si castiga turneul la Charleston – sora mica nu primeste niciun punct !!!
    De ce ? Castiga la Charleston 470 pct iar T16 = 470 pct (470-470=0). Legea e lege – clasamentul wta !

Leave a Reply

Top