SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 3 martie 2013: Rafael Nadal s-a ales la Acapulco cu un trofeu imens și cu un sombrero

POZA ZILEI, 3 martie 2013: Rafael Nadal s-a ales la Acapulco cu un trofeu imens și cu un sombrero


Rafael Nadal cu sombrero si trofeul de la Acapulco

Rafael Nadal a cucerit, în această dimineață, al doilea titlu consecutiv de la revenirea în circuit. El s-a impus în finala turneului ATP 500 de la Acapulco, învingându-l extrem, extrem de clar, pe bunul lui prieten, David Ferrer. Scorul, 6-0, 6-2 pentru Nadal, este probabil unul dintre cele mai categorice înregistrate vreodată între cei doi.

Mai sus îl vedeți pe Rafa cu sombrero și cu superbul și imensul trofeu primit pentru această victorie, a doua după pauza de 7 luni. Prima a fost înregistrată acum două săptămâni, la Sao Paulo. Acum, rămâne de văzut dacă se va încumeta să joace la Indian Wells și apoi la Miami. Eu cred în continuare că nu o va face, el spune că va încerca, dar că va vedea, adică o lasă în coadă de pește, cum se spune.

SUPER-OFERTA la EMAG: Daca veti cumpara orice produs Allview din promotie pana la 11 martie, primiti CADOU O VACANTA de 2 ZILE la munte, fara tragere la sorti! Aici aveti un exemplu de produs din promotie, dar pe site gasiti mai multe: Tableta Allview All

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 1 aprilie 2012: Agnieszka Radwanska şi cel mai important trofeu din carieră, cel de la Miami

One thought on “POZA ZILEI, 3 martie 2013: Rafael Nadal s-a ales la Acapulco cu un trofeu imens și cu un sombrero

Leave a Reply

Top