SUNTETI AICI
ACASA > Video > VIDEO: La Indian Wells a fost cutremur. Iată cum s-a simțit acesta în direct la Tennis Channel

VIDEO: La Indian Wells a fost cutremur. Iată cum s-a simțit acesta în direct la Tennis Channel


Moderatorul din stanga a fost cel mai speriat de cutremur

Ieri dimineață, la Indian Wells a fost un cutremur. Surprins în direct de Tennis Channel, care tocmai difuza un talk-show.

Cutremurul nu a fost foarte mare – a avut 4,7 grade pe Richter, dar a fost destul cât să îi zgâlțâie și să îi sperie pe Roger Federer și Rafael Nadal. Aceștia au recunoscut că a fost pentru prima dată în viața lor când au simțit cum se zguduie pământul! Pare incredibil pentru noi, românii, care suntem oarecum obișnuiți cu așa ceva, nu? AICI puteți citi declarațiile lui Federer și Nadal legate de cutremur.

Așa cum vă spuneam, mișcarea seismică a avut loc chiar în timp ce la Tennis Channel se difuza o emisiune în direct de la Indian Wells. Vedeți mai jos imaginile surprinse în direct. Sunt interesante, mai ales moderatorul din stânga pare foarte speriat deși, veți vedea, nu îl întrerupe pe invitat.

OFERTA ZILEI la EMag: Acest Televizor LED LG, 66 cm, HD are o reducere de 200 de lei si poate fi cumparat acum cu 1.049,99 lei

OFERTA ZILEI la ALTEX: Camera foto digitala NIKON L310, 14.1 Mp, 21x, 3 inch, negru cu o reducere de 300 de lei. In plus, primiti CADOU o geantă, un încărcător și un card de memorie

Comodo

4 thoughts on “VIDEO: La Indian Wells a fost cutremur. Iată cum s-a simțit acesta în direct la Tennis Channel

Leave a Reply

Top