SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Marius Copil > VIDEO: Marius Copil a dansat Harlem Shake alături de ceilalti absolvenți ai ATP University

VIDEO: Marius Copil a dansat Harlem Shake alături de ceilalti absolvenți ai ATP University


Marius Copil si colegii de la ATP University danseaza Harlem Shake

Ați aflat deja de AICI că Marius Copil a absolvit, în urmă cu o săptămână, cursurile ATP University, un curs de trei zile în care jucătorii află mai multe despre viața de profesionist, află cum trebuie să se poarte cu presa, cum trebuie să se poarte la controlul antidoping, află care sunt rigorile marilor turnee și fac antrenamente cu tehnicieni puși la dispoziție de ATP.

Anul acesta, alături de Marius Copil, au mai participat la aceste cursuri Martín Alund (ARG), Guido Andreozzi (ARG), Aljaž Bedene (SLO), Evgeny Donskoy (RUS), Gastao Elias (POR), Samuel Groth (AUS), Harri Heliovaara (FIN), Steve Johnson (USA), Martin Klizan (SVK), Andrey Kuznetsov (RUS), Nicholas Monroe (USA), John Peers (AUS), Diego Schwartzman (ARG), Ivan Sergeyev (UKR), John-Patrick Smith (AUS), Jack Sock (USA), João Sousa (POR), Jan-Lennard Struff (GER), Antonio Veic (CRO), Agustin Velotti (ARG), Rhyne Williams (USA). Ordinea lor e alfabetică.

La finalul cursului încheiat cu o diplomă, participanții au filmat un Harlem Shake. Dansul ăla ca o mișcare browniană din care eu nu înțeleg nimic dar pe care se pare că e obligatoriu să-l faci pentru a fi cool. Înainte de a vă lăsa să vedeți filmulețul postat de ATP, vă mai spun, deși știu că nu e nevoie căci îl veți recunoaște, că Marius este ”harlem-shakeistul” din dreapta, cu pantalonii roz.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Panasonic de 14MP are o reducere de 190 de lei si costa acum 279 de lei

2 thoughts on “VIDEO: Marius Copil a dansat Harlem Shake alături de ceilalti absolvenți ai ATP University

Leave a Reply

Top