SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur deschide drumul românilor în meciul cu Olanda

Adrian Ungur deschide drumul românilor în meciul cu Olanda


Ordinea meciurilor din intalnirea Olanda - Romania

Tragerea la sorți a ordinii meciurilor din cadrul întâlnirii România – Olanda, a decis ca Adrian Ungur să fie primul român care va juca pentru țara noastră în meciul din Cupa Davis.

Ungur îl va întâlni mâine, de la ora 13.00, pe Robin Haase, liderul oaspeților, acest meci fiind urmat de partida Victor Hănescu – Igor Sijsling. Sâmbătă, de la ora 15.00, se va disputa meciul de dublu, între perechile Horia Tecău/ Marius Copil – Thiemo de Bakker/ Jean-Julien Rojer.

Duminică, de la ora 13.00, vor avea loc meciurile Victor Hănescu – Robin Haase și Adrian Ungur – Igor Sijsling.

Căpitanii nejucători au dreptul de a face modificări până cu o oră înaintea începerii meciurilor.

Toate partidele din această confruntare, care contează pentru Turul 2 al zonei I Euro-Africane a Cupei Davis, vor fi transmise în direct pe TVR 2.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

CITEȘTE ȘI:  Florin Brăguși, mezinul echipei de Cupa Davis, se pregătește în Franța de la 12 ani

5 thoughts on “Adrian Ungur deschide drumul românilor în meciul cu Olanda

 1. Foarte greu. Nu ne avantajeaza nici tragerea la sorti. Dar ne-am facut-o cu mana noastra. Orgolii prostesti….Oricum sunt multe strategii de ambele parti. Ce vrajeala la dublu…de Bakker si Copil….toata lumea stie ca vor juca Haase si Hanescu. Daca jucam cu Adi Ungur pe hard ne curatam (altceva era daca meciul se juca pe zgura). La dublu echipa Tecau (semi-accidentat si lipsit de forma) + nimeni (oricare din lot) este mai slaba decat sa zicem Mergea+Daescu de anul trecut. Sunt optimist de felul meu si sper ca in ultima zi sa nu se joace doar de placere.

 2. 1-0 olanda
  adrian a luat setul 3 superfrumos, jucand la fel de curajos si lipsit de inhibitii ca in meciul cu roger de la roland garros
  apoi, insa, experienta lui haase si-a spus cuvantul
  oricum si primele 2 seturi le-a luat jucand exact asa cum trebuia, fara sa forteze, doar cat sa castige, avand in vedere ca e posibil sa intre si maine la dublu
  nu-i nimic, mergem inainte
  in meciul urmator victor este cel responsabil cu calmul si experienta, deci hai sa credem ca vom castiga

Leave a Reply

Top