SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Alexandra Cadanțu a intrat pe tabloul principal la Marrakech. Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur

Alexandra Cadanțu a intrat pe tabloul principal la Marrakech. Sorana Cîrstea a fost eliminată în primul tur

alexandra Cadantu Marrakech

Alexandra Cadantu


O zi începută prost s-a încheiat bine pentru Alexandra Cadanțu. Învinsă în ultimul tur al calificărilor turneului WTA de la Marrakech (Maroc), ea a intrat totuși pe tabloul principal din postura de Lucky Loser. Ieri, din păcate, Sorana Cîrstea, a doua favorită a întrecerii, a fost eliminată în primul tur.

Alexandra Cadanțu a fost învinsă în turul decisiv al calificărilor de Timea Babos, care s-a impus cu 6-3, 6-2, dar, fiind cap de serie numărul 1 și profitând de retragerea principalei favorite a competiției, Dominika Cibulkova, a intrat pe tablou ca Lucky Loser. Ea va juca azi, în primul tur, contra franțuzoaicei Kristina Mladenovic, cap de serie numărul 7.

Tot ieri a jucat la Marrakech și Sorana Cîrstea. Desemnată favorită 2, ea a întâlnit-o în primul tur pe sud-africanca Chanelle Sheepers, de care a fost învinsă cu scorul de 6-3, 6-1. Sper să fi fost doar o zi proastă sau o neacomodare a Soranei la condițiile din Maroc, și să nu fie vorba de vreo accidentare.

Pe tabloul principal va juca azi și Simona Halep. Ea va întâlni tot un Lucky Loser, pe rusoaica Nina Bratchikova, care fusese învinsă în ultimul tur al calificărilor, cu 5-7, 6-2, 6-4 de iberica Estrella Cabeza Candela.

Pe tabloul de dublu, pe care îl puteți vedea AICI, suntem reprezentați de două fete: Alexandra Cadanțu, care face pereche cu Nina Bratchikova, și Raluca Olaru, care face pereche cu poloneza Paula Kania.

Doar Azi puteți cumpăra cu o reducere de 23% un cadou foarte inspirat de Paste pentru iubitorii tenisului. Iata Link-uri spre cateva carti care nu trebuie sa lipseasca din bibilioteca niciunui iubitor al acestui sport.

Oferta zilei. Doar azi puteti cumpara cu 23% reducere autobiografia lui AGASSI – Open

Oferta Zilei: Doar azi puteti cumpara autobiografia lui RAFAEL NADAL cu 23% reducere – Rafa, povestea mea – Rafael Nadal, John Carlin

Oferta Zilei: Doar azi puteti cumpara cu o reducere de 23% o carte extraordinara, in care aflati cum a invins CORINA MORARIU leucemia prin tenis: Supravietuind prin tenis. Cum am invins leucemia si m-am redescoperit – Corina Morariu, Allen Rucker

Oferta zilei: Doar azi puteti cumpara autobiografia lui SEVER DRON cu o reducere de 30%: Am ales sa fiu nimeni. Memoriile unui tenismen – Sever Dron

LaFemme

Leave a Reply

Top