SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Horia Tecău strânge din dinți la antrenamente. Se pregătește cu gambele bandajate

FOTO: Horia Tecău strânge din dinți la antrenamente. Se pregătește cu gambele bandajate


Horia Tecau, cu gambele bandajate la antrenamentul de miercuri

Accidentat la antrenamentele de la Indian Wells, cu o zi înaintea începerii competiției, Horia Tecău, al șaptelea jucător al lumii la dublu, trage tare la antrenamente deși încă mai poartă urmele leziunii.

După cum puteți vedea din poza de mai sus, dar și din cea de mai jos, care e un cadru foarte apropiat al primeia, Horia se antrenează avînd bandaje pe ambele gambe. Măsura este una de prevedere, pentru ca nu cumva leziunea la muschiul gambei stângi, care l-a făcut să piardă turneele de la Indian Wells și Miami, să nu recidiveze. Știți cum se spune, paza bună trece primejdia rea.

Imaginea de mai sus este făcută de un fotoreporter olandez prezent la Brașov, și a fost realizată miercuri. Marți, așa cum puteți vedea AICI, Horia s-a antrenat având bandajul doar la gamba stângă. Între timp, așa cum puteți vedea, a mai apărut un bandaj, la piciorul drept.

Sper, sincer, să nu fie vorba de nimic grav și Horia să poată juca la întreaga capacitate în meciul de dublu, unul atât de important în angrenajul întregii partide. Partida de dublu, în care Tecău va face cuplu cu Hănescu sau Copil – rămân la părerea că trebuia să facă pereche cu Mergea – va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00, și va fi în direct pe TVR 2.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

Asa erau bandajate gambele lui Tecau la antrenamentul de miercuri

TinaR - VIP

CITEȘTE ȘI:  Cincinnati: Florin Mergea și Horia Tecău au fost învinși în sferturi
Top