SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Foto > FOTO: Nenad Zimonjic şi Julien Benneteau au salvat 7 mingi de meci şi au câştigat titlul de dublu la Monte Carlo!

FOTO: Nenad Zimonjic şi Julien Benneteau au salvat 7 mingi de meci şi au câştigat titlul de dublu la Monte Carlo!


Nenad Zimonjic si Julien Benneteau cu trofeul cucerit la Monte Carlo in proba de dublu

Sârbul Nenad Zimonjic şi francezul Julien Benneteau au dat lovitura în finala de dublu de la Monte Carlo. Au câştogat titlul după ce au salvat 7 mingi de meci în faţa liderilor mondiali şi campionilor ultimelor 3 ediţii, fraţii Bryan.

Zimonjic, care s-a despărţit de Robert Lindstedt, a cucerit primul titlu alături de Benneteau. Şi a făcut-o într-o manieră incredibilă, salvând nu mai puţin de 7 mingi de meci în faţa fraţilor Bryan. Care, dacă ar fi fost români, ar fi fost consideraţi acum cei mai mari blatişti din lume, nişte incapabili şi tot tacâmul de fanii, care evident, sunt perfecţi. Dar pentru că nu sunt români, au scapat de această “tăvăleală”, acolo lumea înţelegând că e posibil să pierzi chiar dacă eşti lider mondial şi chiar dacă eşti la o minge de victorie.

Zimonjic şi Benneteau s-au impus cu scorul de 4-6, 7-6(4), 14-12, într-un meci întrerupt două ore şi jumătate de ploaie şi în care au salvat 7 mingi de meci. Pe prima, fraţii Bryan au avut-o la 5-4 în setul secund. Apoi, în super tie-break, americanii au condus cu 9-5, 10-9 şi 12-11, înainte de a pierde cu 14-12 (şi noii campioni au ratat o minge de meci).

OFERTA la EMAG: Aceste Casti HiFi cu fir Philips au o reducere de 40% si costa acum 63 de lei

One thought on “FOTO: Nenad Zimonjic şi Julien Benneteau au salvat 7 mingi de meci şi au câştigat titlul de dublu la Monte Carlo!

Leave a Reply

Top