SUNTETI AICI
ACASA > Andy Murray > FOTOGALERIE: Andy Murray cu trofeul cucerit la Miami pentru a doua oară în carieră

FOTOGALERIE: Andy Murray cu trofeul cucerit la Miami pentru a doua oară în carieră


Andy Murray cu trofeul de la Miami

Andy Murray a câștigat pentru a doua oară turneul Masters de la Miami, după ce l-a învins în finală, cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6 (1), pe David Ferrer. În urma acestei victorii, Andy a urcat pe locul 2 în clasamentul mondial, făcând schimb de poziții cu Roger Federer, care a coborât pe 3. Și Favid Ferrer a urcat pe 4, Nadal căzând pe 5.

Finala care i-a adus lui Andy Murray al nouălea titlu Masters din carieră a fost una dramatică. A durat 2 ore și 43 de minute, fiind a doua cea mai lungă de la introducerea sistemului cel mai bun din trei seturi. Recordul e de 3 ore și 22 de minute și a fost înregistrat în urmă cu doi ani, în finala câștigată de Djokovic în fața lui Nadal. Murray a salvat o minge de meci în fața lui Ferrer, fiind pentru prima dată când britanicul reușește să salveze o minge de meci într-o finală ATP. De asemenea, e pentru prima dată în carieră când Murray revine de la 0-1 la seturi și în semifinală și în finală pentru a cuceri un titlu.

Murray va urca pentru a doua oară în carieră pe locul 2 în lume. A mai făcut-o la 17 august 2009, și a rămas pe această poziție patru săptămâni. Atunci, Top 5 era format din: Federer, Murray, Nadal, Djokovic și Roddick.

O premieră interesantă se va înregistra azi, luni, când Top 5 ATP se prezintă astfel: Djokovic, Murray, Federer, Ferrer, Nadal.Premiera constă în faptul că pentru prima dată după aproape 10 ani, mai precis de la 10 noiembrie 2003, pe unul din primele două locuri nu se află nici Roger Federer nici Rafael Nadal.

Evident, aceste date statistice nu le știam pe dinafară. Le-am luat de AICI, unde puteți găsi alte câteva date statistice foarte interesante.

AICI puteți citi declarații ale celor doi finaliști, dar puteți vedea și un rezumat al meciului.

În continuare puteți vedea câteva fotografii cu Andy Murray și trofeul cucerit pentru a doua oară la Miami, după succesul din urmă cu patru ani.

OFERTA ZILEI la EMAG: Cumparand orice laptop Samsung primiti CADOU un TELEFON SAMSUNG GALAXY, in valoare de 549 de lei!

Andy Murray cu trofeul de la Miami
Andy Murray cu trofeul de la Miami
Andy Murray dupa victoria de la Miami
Andy Murray cu trofeul de la Miami
Andy Murray cu trofeul de la Miami
Andy Murray si David Ferrer la festivitatea de premiere de la Miami

Originals.ro

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 7 martie 2014: Fotbalul e treabă serioasă când e jucat de Andy Murray

One thought on “FOTOGALERIE: Andy Murray cu trofeul cucerit la Miami pentru a doua oară în carieră

Leave a Reply

Top