SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Horia Tecau > Horia Tecău şi Max Mirnyi au fost eliminaţi în sferturi la Monte Carlo

Horia Tecău şi Max Mirnyi au fost eliminaţi în sferturi la Monte Carlo


Horia Tecău

Horia Tecău şi Max Mirnyi s-au oprit în sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, unde au fost desemnaţi cap de serie numărul 5.

Cei doi au fost învinşi cu scorul de 6-4, 6-2 de cuplul spaniol David Marrero/ Fernando Verdasco. Următorul turneu al perechii Tecău/ Mirnyi e cel de la Bucureşti, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

OFERTA la EMAG: Aceste Casti HiFi cu fir Philips au o reducere de 40% si costa acum 63 de lei

OCAZIE de la EMAG: Acest Televizor LED LG, 81 cm, HD are o reducere de 20% si costa acum 1.079 de lei

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

3 Suisses - VIP

5 thoughts on “Horia Tecău şi Max Mirnyi au fost eliminaţi în sferturi la Monte Carlo

  1. Alex Doltu: amandoi sunt doi jucatori buni la serviciu dar destul de rudimentari in alte privinte. Daca e sa ne uitam la echipele de succes ale ultimilor ani acestea sunt alcatuite ori din jucatori care se cunosc extrem de bine: fratii Bryan, Fyrstenberg/Matkovski, Erlich/Ram ori cupluri alcatuite dintr-un jucator bun la serviciu si un jucator creativ si bun la retur: Melzer/Petzschner, Mirnyi/Nestor, Zimonjic/Nestor, Bhupati/Paes etc. De altfel eu cred ca de aia au avut asa rezultate asa bune impreuna Robi cu Horia, Tecau era cu serviciul si Lindstedt cu creativitatea chiar daca multi de pe la noi il criticau pe Lindsdedt ca isi pierdea cam des serva uitand ca la retur el facea majoritatea punctelor Horia fiind destul de modest la acest capitol

    1. Observatii corecte facute de Vader. As mai adauga ca tocmai datorita celor spuse mai inainte ar avea succes cuplulTecau/Mergea. Oricum, Tecau si Max au avut astazi un adversar sudat, foarte puternic pe zgura. Chiar discutam aseara cu cineva ca daca trec de spanioli au sanse mari la finala. Nu a fost sa fie. Succes inainte.

      1. Tadi: eu as prefera sa il vad pe Horia alaturi de un llodra de exemplu. Cred ca ar fi jucatorul care i-ar complementa cel mai bine stilul de joc. Pe Florin as dori sa il vad cu un partener care sa il ajute mai mult la fileu cand serveste, nu neaparat puternic pe serva lui. Marx de prea multe ori nu poate inchide rapid punctul pe un serviciu bun al lui Florin decat daca e returul foarte slab, la inaltime de smash.Impreuna desi ca joc s-ar complementa dpdv moral nu i-as vedea bine impreuna fiindca amandoi sunt 2 jucatori labili psihic care au nevoie de un coechipier sa ii traga din spate si sa ii incurajeze cand nu le merge jocul. Asta facand abstractie totala de divergentele personale dintre ei

Leave a Reply

Top