SUNTETI AICI
ACASA > Ultimele știri din tenis > Stiri > La Wimbledon premiile s-au mărit cu 9,9 milioane de dolari! E turneul cu cele mai mari premii totale!

La Wimbledon premiile s-au mărit cu 9,9 milioane de dolari! E turneul cu cele mai mari premii totale!

terenuri complex wimbledon

Complexul de la Wimbledon, locul unde se desfășoară unul dintre cele mai fascinante turnee din circuit


Organizatorii turneului de la Wimbledon au mărit premiile pentru acest an cu 40%. Astfel, ediția din acest an a turneului londonez va deveni turneul cu cel mai mare fond de premii din istoria tenisului! Totodată, organizatorii intenționează să construiască un acoperiș retractabil peste Terenul numărul 1.

Premiile totale la acest turneu vor ajunge la 34,4 milioane de dolari, cu 9,9 milioane de dolari mai mult decât anul trecut. Aceasta e cea mai mare creștere a premiilor individuale din istorie. Totodată, turneul de la Wimbledon a devenit turneul cu cele mai mari premii din istoria tenisului!

Campionii de la simplu masculin și simplu feminin vor primi câte 2,4 milioane de dolari. Anul trecut, Roger Federer și Serena Williams, cei care au ridicat deasupra capului trofeele, au primit fiecare cu un milion vreo 700.000 de dolari mai puțin. Adică au luat câte 1,75 milioane de dolari.

O mare parte a banilor care au apărut peste noapte la Wimbledon se va duce la jucătorii care vor pierde în primele tururi sau în calificările turneului ce e va disputa în întervalul 24 iunie – 7 iulie.

Premiile în bani vor crește cu 60% pentru jucătorii se simplu care vor pierde în primele trei tururi. Ca să vă faceți o idee ce înseamnă asta, AICI aveți un PDF cu premiile acordate anul trecut la Wimbledon, dar și cu premiile acordate în ceilalți ani. De asemenea, bursa pentru calificări va crește cu 14%.

Fondul pentru tablourile de dublu a fost crescut cu 22%.

În același timp, clubul londonez care orgaizează turneul de la Wimbledon a anunțat că până în 2019 va fi construit un acoperiș retractabil peste Terenul cu numărul 1. Din 2009 există un astfel de acoperiș retractabil peste Terenul Central.

Doar Azi puteți cumpăra cu o reducere de 23% un cadou foarte inspirat de Paste pentru iubitorii tenisului. Iata Link-uri spre cateva carti care nu trebuie sa lipseasca din bibilioteca niciunui iubitor al acestui sport.

Oferta zilei. Doar azi puteti cumpara cu 23% reducere autobiografia lui AGASSI – Open

Oferta Zilei: Doar azi puteti cumpara autobiografia lui RAFAEL NADAL cu 23% reducere – Rafa, povestea mea – Rafael Nadal, John Carlin

Oferta Zilei: Doar azi puteti cumpara cu o reducere de 23% o carte extraordinara, in care aflati cum a invins CORINA MORARIU leucemia prin tenis: Supravietuind prin tenis. Cum am invins leucemia si m-am redescoperit – Corina Morariu, Allen Rucker

Oferta zilei: Doar azi puteti cumpara autobiografia lui SEVER DRON cu o reducere de 30%: Am ales sa fiu nimeni. Memoriile unui tenismen – Sever Dron

LaFemme

Leave a Reply

Top