SUNTETI AICI
ACASA > BRD Nastase Tiriac Trophy > Marius Copil și Victor Crivoi joacă azi în turul doi al calificărilor la BRD Nastase Tiriac Trophy, la București,

Marius Copil și Victor Crivoi joacă azi în turul doi al calificărilor la BRD Nastase Tiriac Trophy, la București,


Marius Copil

Doi români vor juca azi la BRD Nastase Tiriac Trophy, turneul ATP 250  care se desfășoară în București și care se află în turul doi al calificărilor.

Marius Copil, care ieri a trecut cu 6-3, 6-2, de italianul Potito Starace, va lua la rând azi un nou italian, Alessandro Giannessi. Meciul lui este al doilea pe Arena Centrală, prima partidă de pe acest teren începând la 11.00. În caz de victorie, Copil, care e cap de serie numărul 6, va juca împotriva învingătorului dintre Stakhovsky și irlandezul McGee.

Victor Crivoi va juca în turul secund al calificărilor pe Terenul 2, tot în meciul 2, contra neamțului Mathias Bachinger, al doilea favorit, după ce în primul tur l-a învins cu 3-6, 6-3, 6-2 pe italianul Gianluca Naso. Pentru cei care nu au remarcat, trebuie spus că Victor Crivoi are exact aceiași adversari pe care i-a avut săptămâna trecută Victor Hănescu în calificări la Monte Carlo! În caz de victorie, Crivoi va juca împotriva învingătorului meciului dintre Florent Serra, favorit 8, și kazacul Korolev. Probabil că vă amintiți că Serra a cucerit titlul la București în 2005 într-un turneu pe care l-a început cu un meci în primul tur chiar contra lui Victor Crivoi, Intrat atunci cu wild-card pe tabloul principal, românul a irosit câteva mingi de meci în setul secund, pe care l-a pierdut în tie-break, după care a fost eliminat!

Mai jos aveți ordinea de joc de azi de la BRD Nastase Tiriac Trophy. Nu uitați, intrarea e liberă. Sunt și ceva nori, dar să sperăm că nu vor influența programul. Tot azi, la ora 15.00, sunteți așteptați la sesiunea de autografe susținută de Horia Tecău și Max Mirnyi.

OCAZIE de la EMAG: Acest Televizor LED LG, 81 cm, HD are o reducere de 20% si costa acum 1.079 de lei

Ordinea de joc la Bucuresti in ziua de duminica, 21 aprilie 2013

3 Suisses - VIP

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close