SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 26 aprilie 2013: Roger Federer a susținut pe FC Basel din tribune la meciul cu Chelsea

POZA ZILEI, 26 aprilie 2013: Roger Federer a susținut pe FC Basel din tribune la meciul cu Chelsea


Roger Federer, in postura de fan al FC Basel

Elvețianul Roger Federer a spus de mai mult timp că vrea să fie aproape de favoriții săi de la FC Basel la meciul din semifinalele Ligii Europa cu Chelsea și s-a ținut de cuvânt.

A fost în tribuna oficială la meciul susținut de elvețieni și încheiat cu scorul de 2-1 pentru englezi.

OFERTA la EMAG: Aceste Casti HiFi cu fir Philips au o reducere de 40% si costa acum 63 de lei

10 thoughts on “POZA ZILEI, 26 aprilie 2013: Roger Federer a susținut pe FC Basel din tribune la meciul cu Chelsea

  1. Sa nu uitam ca acum cativa ani fanii celor de la Basel au protestat intr-un mod inedit aruncand in teren multe mingi de tenis pentru ca un meci important de fotbal din Elvetia, Basel cu nu stiu cine, a fost pus la o ora penibila pentru un meci important (12 daca nu ma insel) din cauza televiziunii care a transmis finala turneului de tenis de la Basel dintre Federer si Djokovic :)))))))

    PS C’mon Chelsea! Vreau sa ajunga pe Stamford Bridge Europa League anul asta.

  2. Daca citesti cartea Rafa povestea mea o sa afli ca nu se trezeste doar o data in an 😉 are turnee in Bangkok,Australia,America si multe alte turnee la care participa;)!Citeste cartea chiar merita si dupa o sa iti dai seama ca este mai fanatic ca Roger care se duce la meciuri cand are timp liber si nu are cum sa si-l ocupe sau e un meci mai important!L-ai vazut tu pe Roger sa vina la meciuri de campionat la Basel sa vada,eu unul nu l-am vazut dar in schimb Rafa l-am mai vazut pe Santiago Bernabeu;)!

Leave a Reply

Top