SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 6 aprilie 2013: Rafael Nadal se poartă ca un campion și la antrenamente

POZA ZILEI, 6 aprilie 2013: Rafael Nadal se poartă ca un campion și la antrenamente


Nadal reface terenul după antrenament

Rafael Nadal a postat ieri o poză care mie mi se pare cu totul specială. O fotografie care demonstrează – chiar nu cred că a fost făcută doar de dragul de a fi surprins în cadru – că el nu doar este un campion, ci simte ca un campion, ca un om care iubește sportul și respectă munca tuturor.

Imaginea de mai sus este făcută la terminarea antrenamentului lui Rafa. Spaniolul, în loc să plece la vestiar, a pus mâna și a întins zgura pentru cei care urmau să se antreneze. La valoarea sa, nimeni nu i-ar fi bătut obrazul că a plecat direct de pe teren, lăsând pe mâna îngrijitorilor amenajarea suprafeței de joc.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

Ecco-Shoes.ro

3 thoughts on “POZA ZILEI, 6 aprilie 2013: Rafael Nadal se poartă ca un campion și la antrenamente

  1. esti sigur ca e la final? poate e la inceput si cei dinaintea lui i-au lasat terenul fara sa faca curat la locul de munca!mai ales ca uita-te ce sosete albe are, ori la finalul unui antrenament pe zgura ciorapii sunt maro! nu stiu, zic si eu…..

    1. el asa a scris in explicatie: trebuie pregatit terenul si pentru urmatorii jucatori. Acum,… ce sa zic, recunosc ca am mers pe mana lui. Si nu m-am uitat la sosete, e adevarat. Nu s-o lipi nici zgura de Rafa…

Leave a Reply

Top