SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Raluca Olaru e în finala calificărilor de la Katowice, unde pe tabloul principal e Irina Begu

Raluca Olaru e în finala calificărilor de la Katowice, unde pe tabloul principal e Irina Begu


Raluca Olaru

Raluca Olaru a ajuns în finala turneului de calificare pentru tabloul principal de la Katowice, acolo unde ar putea juca împotriva Alexandrei Cadanţu.

În urmă cu câteva minute, Raluca a învins-o cu scorul de 7-5, 6-4, într-o oră şi 37 de minute, pe a şaptea favorită a acestei faze, rusoaica Valeria Solovyeva. În meciul decisiv pentru calificarea pe tabloul principal, Raluca va juca împotriva învingătoarei dintre favorita 2, Alexandra Cadanţu, şi poloneza Katarzyna Kawa. Meciul va începe în două-trei ore. Aseară, în primul tur, Alexandra a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2, pe ucraineanca Iulyia Beygelzimer.

Pe tabloul principal este deja prezentă Irina Begu (50 WTA). Aceasta va juca în primul tur contra franţuzoaicei Mathilde Johansson (81 WTA), cre a câştigat unica întâlnire directă, în 2010, la Darmstadt. În turul secund, Irina ar putea juca împotriva învingătoarei dintre Sabine Lisicki, favorită 7, şi o jucătoare venită din calificări.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Fujifilm are o reducere de aproape 50% si costa 599 de lei

WE LOVE COUTURE

2 thoughts on “Raluca Olaru e în finala calificărilor de la Katowice, unde pe tabloul principal e Irina Begu

Leave a Reply

Top