SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Adrian Ungur a urcat pe locul 96 în lume. Horia Tecău a coborât pe 7 la dublu

Adrian Ungur a urcat pe locul 96 în lume. Horia Tecău a coborât pe 7 la dublu


Adrian Ungur

Clasamentul mondial masculin publicat azi a confirmat ascensiunea lui Adrian Ungur din ultima perioadă. De asemenea, în Top 10 s-au produs două modificări: Andy Murray a urcat pe locul 2, făcând schimb de locuri cu Roger Federer, care a coborât pe 3. De asemenea, finalistul de la Madrid, Stan Wawrinka, a urcat 5 locuri și a ajuns pe locul 10.

Victor Hănescu rămâne cel mai bine clasat jucător român din ierarhia mondială de simplu, chiar dacă a coborât două locuri. El e acum pe poziția 56. În Top 100 îl avem și pe Adrian Ungur, care cu sfertul de finală jucat la challenger-ul de la Roma a urcat pe locul 96 în lume.

Marius Copil este pe locul 134, în urcare două poziții. Din păcate, în Top 500, avem doar încă doi jucători: Victor Crivoi, care ocupă locul 219, în coborâre 4 poziții, și Petru Luncanu, care se află pe locul 418, în coborâre o poziție.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de simplu la 13 mai 2013.

În clasamentul mondial de dublu, Horia Tecău a coborât un loc, și e acum pe 7 în lume. Este urmat de Florin Mergea, pe care finala jucată la challenger-ul de la Roma l-a ajutat să urce o poziție, pe 69. Andrei Dăescu, al treilea român în clasamentul mondial de dublu, a coborât pe 6 locuri, fiind acum pe 166 în lume.

AICI vedeți poziționarea tuturor jucătorilor români în clasamentul mondial de dublu.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

LaFemme

4 thoughts on “Adrian Ungur a urcat pe locul 96 în lume. Horia Tecău a coborât pe 7 la dublu

Leave a Reply

Top