SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Corespondență de la Roland Garros: Horia Tecău, deranjat de politica aplicată jucătorilor de dublu la Roland Garros

Corespondență de la Roland Garros: Horia Tecău, deranjat de politica aplicată jucătorilor de dublu la Roland Garros


Horia Tecau si Max Mirnyi

Horia Tecău și Max Mirnyi s-au calificat azi în turul secund al turneului de la Roland Garros. Chiar dacă scorul a fost de 6-0, 7-6 pentru ei, partida a avut parte de un moment tensionat în setul secund, când Benoit Paire, care a făcut pereche cu Adrian Mannarino, a făcut o criză de nervi. Aflați despre toate acestea în corespondența specială trimisă de la Roland Garros pentru Doartenis.ro. Tot de acolo, veți afla și de ce este supărat Horia Tecău pe organizatorii turneului. De fapt, cred că toți jucătorii au aceeași supărare, și cred că o veți afla aici în premieră.

AICI citiți corespondența de la Roland Garros în care vă sunt prezentate atât detalii din interior de la meciul Soranei – gândurile ei, ce personalități au stat în tribune etc – dar și declarații exclusive ale jucătoarei noastre referitoare la meciul câștigat în fața suedezei Larsson, dar și referitoare la partida din turul 3, contra Serenei Williams.

“Este singurul Grand Slam in care noi, jucatorii de dublu, nu avem prioritate sa ne antrenam pe terenurile pe care vom juca“, face Horia Tecau o dezvaluire ce mocneste un scandal in tenisul Marelui Slem. “O singura data eu si Max Mirnyi, ne-am antrenat in complexul oficial. In rest numai pe terenuri anexa. Mai mult, aici la Paris, antrenamentul de incalzire dinaintea partidei il facem tot pe terenurile adiacente arenei. Ne-a trecut supararea cand am dat peste Nadal pe unul dintre acele terenuri. El insa nu avea nevoie decat sa bata mingea intr-o zi de pauza. Daca nici Max Myirni, de 4 ori invingator la French Open, detinator de titlu nu poate avea un asemenea privilegiu atunci orice este posibil aici“, puncteaza pentru Doartenis.ro Tecau ajuns in mansa secunda a Internationalelor Frantei dupa un meci castigat cu scandal in fata francezilor Paire/Mannarino.

La set pentru Tecau/Mirnyi si 4-4 in mansa secunda arbitrul de tusa a aratat o minge buna la un cross out executat de Mannarino numai ca Horia a indicat minge afara invitand arbitrul sa verifice “marca”. Numai ca arbitrul de scaun nu s-a deranjat, cerandu-i colegului de linie sa arate urma mingii care era clar “afara”. A fost momentul de inceput al recitalului dat de Paire: amenintari, pumn aratat vociferari, nervi pierduti din frau.I-am spus ca este vina ei (arbitru a fost o doamna…) ca a acceptat sa se certe cu Paire. Sa ia o decizie, sa se intoarca in scau si sa gestioneze continuare partidei“, vorbeste Tecau despre incidentul in care Mirnyi a pus gaz pe foc stergand urma, scandalizat de isteriile lui Paire.

Invingatori in tie-break, Tecau si Mirnyi se pregatesc pentru alti francezi, mult mai periculosi: Llodra si Mahut: “..este cea mai puternica echipa necotata ca favorita”, specifica Horia, care si-a setat deja avantajele. “Meciurile castigate in ultimele saptamani, experienta dublata de victoriile lui Max aici la Paris si nu in ultimul rand serviciul si jocul agresiv pe care-l face la fileu“, detalieaza Horia care nu ascunde ca si-a trimis antrenorul, Ashley Fisher, sa-i spioneze pe francezi. Un antrenor care i-a ajutat pe Horia si Max sa-si gaseasca la un pret rezonabil un hotel decent in zona Montparnasse pentru a nu mai locui in zona ultra-centrala unde camerele sunt precum niste “cutii” unde senzatia de asfixiere te comprima in “Orasul Luminii”…

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

One thought on “Corespondență de la Roland Garros: Horia Tecău, deranjat de politica aplicată jucătorilor de dublu la Roland Garros

Leave a Reply

Top