SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Irina Begu > Duel românesc azi, la Roland Garros. În total, 4 români joacă azi la Paris. Iată programul zilei

Duel românesc azi, la Roland Garros. În total, 4 români joacă azi la Paris. Iată programul zilei


Victor Hanescu

Patru români vor juca azi la Roland Garros. Doi, de fapt două, sunt adversare în primul tur la dublu!

AICI citiți corespondența specială de la Paris în care veți găsi declarațiile Soranei Cîrstea după calificarea în turul 3 la Roland Garros.

Victor Hănescu – la simplu, Irina Begu, Simona Halep și Sorana Cîrstea – la dublu sunt cei patru români care vor juca azi în cea de-a cincea zi de la Roland Garros.

Hănescu (54 ATP) va juca în primul meci de pe terenul 8, de la ora 12.00, contra rusului Dimitri Tursunov (60 ATP). Rusul, care anul trecut a abordat aceeași tactică aleasă și de român pentru a reveni în Top 100, aceea de a juca la challenger-uri, conduce cu scorul de 3-1 în meciurile directe (trei meciuri au fost în turnee ATP, celălalt într-un challenger).

AICI citiți corespondența specială de la Paris în care veți afla ce îl nemulțumește pe Horia Tecău la Roland Garros.

Pe terenul 5 se va vorbi românește azi. Aceasta deoarece, mai întâi, Irina Begu va juca alături de slovaca Magdalena Rybarikova în primul tur al probei de dublu. Meciul lor cu favoritele 6, Abigail Spears/ Raquel Kops-Jones, e al doilea pe terenul 5. Imediat după, vine duelul românesc de la această ediție de Roland Garros: Simona Halep/ Arantxa Rus – Sorana Cîrstea/ Ayumi Morita.

AICI aveți programul complet al zilei, cu Djokovic, Sharapova și Nadal capete de afiș.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

One thought on “Duel românesc azi, la Roland Garros. În total, 4 români joacă azi la Paris. Iată programul zilei

Leave a Reply

Top