SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Cadantu > Elena Bogdan e în sferturile de dublu la Trnava. Alexandra Cadanțu a fost eliminată la Cagnes-Sur-Mer

Elena Bogdan e în sferturile de dublu la Trnava. Alexandra Cadanțu a fost eliminată la Cagnes-Sur-Mer


Elena Bogdan

Elena Bogdan s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ITF de 75.000 de dolari de la Trnava. Alexandra Cadanțu a fost eliminată la turneul ITF de 100.000 de dolari de la Cagnes-Sur-Mer.

În primul tur de dublu al turneului de la Trnava, Elena Bogdan și americanca Jill Craybas au învins cu scorul de 3-6, 6-4, 10-2 cuplul slovac Michaela Honcova/ Lenka Jurikova. În sferturile de finală, Bogdan și Craybas, favorite 4 ale competiției, vor juca împotriva unor alte tenismene din Slovacia, Jana Cepelova/ Anna Karolina Schmiedlova.

La Cagnes-Sur-Mer, Alexandra Cadanțu a fost eliminată ieri atât la simplu cât și la dublu. În optimile de finală ale probei de simplu, Cadanțu, favorită 7 la acest turneu, a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-0, 6-0 de franțuzoica Virginie Razzano. În sferturile de finală ale probei de dublu, Alexandra Cadanțu și rusoaica Nina Bratchikova a fost eliminate cu scorul de 6-2, 3-6, 10-2 de cuplul Vania King/ Arantxa Rus.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

Comodo

CITEȘTE ȘI:  VIDEO: Imagini cu Alexandra Cadanţu jucând la Cali

8 thoughts on “Elena Bogdan e în sferturile de dublu la Trnava. Alexandra Cadanțu a fost eliminată la Cagnes-Sur-Mer

  1. am o propunere pentru andrei:
    ce-ar fi sa faci tu o rubrica pentru pariori????
    cred ca ar avea cel mai mare succes si cele mai multe comentarii!
    🙂 🙂 🙂

Leave a Reply

Top