SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Feminin > Alexandra Dulgheru > EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la încheietura mâinii drepte

EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la încheietura mâinii drepte


Alexandra Dulgheru in Elvetia, dupa operatia la incheietura mainii drepte

Foarte multă lume s-a întrebat de ce nu mai joacă Alexandra Dulgheru pe tabloul principal de la Roland Garros, acolo unde avea dreptul să participe direct pe tabloul principal grație clasamentului protejat. Ei bine, am vorbit cu Alexandra și aceasta a dezvăluit, în exclusivitate pentru Doartenis.ro, motivul absenței: s-a operat la încheietura mâinii drepte!

M-am operat la mâna dreaptă. Am jucat Madridul de probă, dar nu mai puteam continua din cauza durerii la încheietură. Durerile începeau cam după o oră de joc, iar operația a fost singura soluție”, a declarat Alexandra Dulgheru pentru Doartenis.ro . Ea a mai spus că problemele la mână au apărut cam înaintea turneelor din SUA, adica înainte de Miami și Indian Wells. ”Jenele au început înainte de turneele americane și în timp s-au agravat. Am făcut artroscopie și operația a fost singura soluție”, a mai spus jucătoarea noastră.

Operația a avut loc în Elveția, în urmă cu vreo două săptămâni. ”Am avut mâna imobilizată câteva zile, iar acum sunt în recuperare. Nu e ceva grav precum genunchiul, dar câteva săptămâni tot trebuie să stau până să reiau activitatea”, a mai spus ea. Mai sus vedeți o fotografie făcută chiar în Elveția, la scurt timp după operație.

Alexandra face acum recuperare acasă, iar în două-trei săptămâni speră să poată da ușor în minge. ”Am început să fac mai multe lucruri cu mâna dreaptă acum, dar nu iau lucruri grele în mână să o forțez. De o săptămână am început reabilitarea cu exerciții ușoare de mobilitate, iar în vreo două-trei săptămâni pot începe să dau ușor în minge. Pe circuit încă nu știu când voi reveni, depinde de cum reacționează mâna la efort”, mi-a mai spus Alexandra. Dacă totul merge așa cum este prevăzut, tenismena noastră va reveni în circuit până în luna iulie, atunci când trebuie să meargă din nou la control în Elveția.

OFERTA ZILEI EMAG: Acest Laptop Sony VAIO are o reducere de 250 de lei. In plus, primiti CADOU un telefon Sony Xperia, in valoare de 599 de lei

6 thoughts on “EXCLUSIV: Alexandra Dulgheru s-a operat la încheietura mâinii drepte

Leave a Reply

Top