SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Adrian Ungur > Florin Mergea și Philipp Marx vor juca azi finala la Roma. Adrian Ungur a fost eliminat în sferturi

Florin Mergea și Philipp Marx vor juca azi finala la Roma. Adrian Ungur a fost eliminat în sferturi


Florin Mergea si Philipp Marx

Florin Mergea și Philipp Marx vor juca astăzi o nouă finală de dublu împreună. De data aceasta cea a challenger-ului de la Roma, dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de dolari.

În semifinale, Florin Mergea și Philipp Marx, favoriți 2 ai turneului, au învins cu scorul de 6-2, 6-2 cuplul Andrei Golubev/ Frederik Nielsen. În finală, adversarii lui Mergea și Marx vor fi principalii favoriți ai competiției, germanii Begemann și Emmrich. Meciul pentru titlu va avea loc azi, de la ora 14.00, ora României.

În proba de simplu, Adrian Ungur a fost eliminat în sferturile de finală, oprind astfel la 7 numărul victoriilor consecutive. Ungur a fost învins cu scorul de 6-3, 7-5 de argentinianul Federico Delbonis, al treilea favorit al competiției.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

2 thoughts on “Florin Mergea și Philipp Marx vor juca azi finala la Roma. Adrian Ungur a fost eliminat în sferturi

Leave a Reply

Top