SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Florin Mergea > Florin Mergea şi Philipp Marx s-au calificat în turul doi la Roland Garros!

Florin Mergea şi Philipp Marx s-au calificat în turul doi la Roland Garros!


Florin Mergea si Philipp Marx

Veşti foarte bune din concursul masculin de dublu de la Roland Garros! Florin Mergea şi Philipp Marx s-au calificat în turul secund al probei de dublu de la Paris! Din păcate, la simplu feminin, irina Begu a fost eliminată în primul tur.

AICI vedeţi cum s-a calificat în turul secund al probei de simplu, azi, Victor Hănescu.

În primul tur, Florin Mergea şi Philipp Marx au învins cu scorul de 6-3, 7-6 perechea franceză Gael Monfils/ Josselin Ouanna. Aceasta e a doua calificare în turul secund din tot atâtea participări al Roland Garros pentru Florin Mergea, care şi-a egalat astfel, evident, cea mai bună performanţă din carieră la un Grand Slam.

Mâine în concurs intră, la dublu, Horia Tecău şi Victor Hănescu, fiecare cu un alt partener.

Tot azi, Irina Begu a fost eliminată în primul tru al probei de simplu. Ea a fost învinsă de Silvia Soler Espinosa, care s-a impus cu scorul de 6-3, 6-2. Astfel, Sorana Cîrstea a rămas singura româncă ajunsă în turul secund al competiţiei de la Paris.

OFERTA ZILEI EMAG: Acest Laptop Sony VAIO are o reducere de 250 de lei. In plus, primiti CADOU un telefon Sony Xperia, in valoare de 599 de lei

7 thoughts on “Florin Mergea şi Philipp Marx s-au calificat în turul doi la Roland Garros!

Leave a Reply

Top
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. More Info | Close