SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Foto > FOTO: Novak Djokovic și antrenorul lui sunt echipați de ”Rain Garros”: și-au pus cască de polo!

FOTO: Novak Djokovic și antrenorul lui sunt echipați de ”Rain Garros”: și-au pus cască de polo!


Novak Djokovic cu casca de poloist pe cap

Novak Djokovic ar trebui să joace azi la Roland Garros, dar cum azi a fost vorba mai mult de ”Rain Garros”, din cauza ploii care a dat peste cap tot programul, sârbul își pierde vremea în vestiar.

Și o pierde cu folos, amuzându-și fanii prin echipamentul său. Căci omul a venit dotat corespunzător pentru vremea de afară. Nu cu umbrelă, ci cu cască de polo, sport în care sârbii sunt printre cei mai buni din lume. Sunt foarte haioși atât el cât și Marjan Vajda, antrenorul său și, recunosc, habar n-aveam că Djokovic e fan Steaua Roșie Belgrad. Sau cel puțin așa deduc din casca pe care o poartă.

Cum se oprește ploaia, Djokovic va intra pe terenul Central pentru a juca în turul secund contra argentinianului Guido Pella.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto Nikon e redus cu 300 de lei, costand acum 800 lei. Are 16.1 MP si poate face si fotografii care pot fi redate pe monitoare compatibile 3D!

Marijan Vajda, antrenorul lui Djokovic, cu casca de poloist pe cap

7 thoughts on “FOTO: Novak Djokovic și antrenorul lui sunt echipați de ”Rain Garros”: și-au pus cască de polo!

    1. atata timp cat nadal e in turneu, il vreau si pe djok prin preajma, cu caterinca sau fara
      daca cumva total – dat total intamplator – iese nadal, atunci, da, ar fi ok, sa-l vad si pe sarb luand avionul spre londra
      dar nu stiu cine o sa mai aiba sangele rece al lui soderling sau rosol

  1. Hai ca e buna rau faza cu casca de polo. In primul rand, iti dai seama, sa ai in bagaje o casca de polo, tu jucand tenis… Apoi, sa te gandesti sa o iei cu tine la teren sa faci poza daca ploua… Mi-a placut rau de el, pe cuvant. Pentru principalii favoriti prima saptamana e de acomodare si de caterinca, asa cum zici tu 🙂 Pe urma incepe greul. Dar faza cu casca mi s-a parut una dintre cele mai bune glume facute de Nole

  2. Am vazut doar prima imagine a2a nu in care e Vajda cred!Da ciudat sa isi ia in bagaj o casca de polo cred ca a vazut prognoza inainte sa plece si a zis sa se dea in specatacol!:))

Leave a Reply

Top