SUNTETI AICI
ACASA > Fotogalerii > FOTOGALERIE: Imagini cu Ross Hutchins la ședința de chimioterapie

FOTOGALERIE: Imagini cu Ross Hutchins la ședința de chimioterapie


Ross Hutchins la chimioterapie

Britanicul Ross Hutchins, diagnosticat cu limfomul Hodgkin, o formă de cancer ganglionar, în luna decembrie, a intrat în ultima lună de chimioterapie. El se simte bine, iar dacă totul decurge așa cum speră și el și medicii, va fi din nou în teren în ianuarie, gata pentru Australian Open.

Tenismenul în vârstă de 28 de ani a acceptat ca la una dintre ședințele de chimioterapie de la Royal Marsden Hospital, din Sutton, să asiste și un reporter de la Daily Mail și un reporter de la o televiziune. Pentru că Hutchins vrea să demonstreze tuturor că atunci când există voință poți lupta cu această boală nemiloasă.

El a povestit că între oamenii care l-au ajutat cel mai mult să treacă peste această perioadă se numără prietenii lui Andy Murray și Colin Fleming, acesta din urmă fiind partenerul său din proba de dublu. Andy Murray nu numai că i-a dedicat titlul de la Brisbane, atunci când de fapt s-a și aflat de boala lui Hutchins, dar apoi a organizat o strângere de fonduri pentru el, și îl vizitează sau vorbește cu el de fiecare dată când are un moment liber.

Iată în continuare imagini cu Ross Hutchins la chimioterapie și sper din tot sufletul să treacă cu bine peste această perioadă îngrozitoare din viața lui.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

Ross Hutchins la chimioterapie
Ross Hutchins la chimioterapie
Ross Hutchins la chimioterapie
Ross Hutchins la chimioterapie
Ross Hutchins la chimioterapie

Bio-Cosmetics.ro

3 thoughts on “FOTOGALERIE: Imagini cu Ross Hutchins la ședința de chimioterapie

  1. de ce-mi faci tu asta tocmai acum cand sunt atat de euforica!
    dar ma bucur normal ca se simte bine si daca mai si revine cu atat mai bine

    🙂 murray are si el destule “momente libere” in ultima perioada 🙂

Leave a Reply

Top