SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Masculin > Gabriel Moraru > Gabi Moraru, antrenorul Irinei Begu, şi-a deschis club de tenis în Bucureşti: GM Tennis

Gabi Moraru, antrenorul Irinei Begu, şi-a deschis club de tenis în Bucureşti: GM Tennis


Echipa GM Tennis vă aşteaptă

Începând de azi, pe Doartenis.ro voi inaugura o nouă rubrică. Una în care voi prezenta locuri unde puteți juca tenis în Bucureşti sau în țară. Şi care e deschisă oricui are un teren de tenis sau o bază sportivă pe care se poate juca tenis. Azi, vă voi vorbi despre GM Tennis, clubul de tenis al fostului jucător profesionist Gabriel Moraru, în prezent antrenorul Irinei Begu. El a închiriat în nordul capitalei, lângă hotelul Ramada Parc, o bază cu 6 terenuri de tenis, dintre care 4 cu zgură, unde toată lumea poate juca. Atât jucătorii de performanță, cât și amatorii.

După o lungă perioadă petrecută în SUA, acolo unde a şi antrenat o bucată de timp, fostul jucător profesionist Gabriel Moraru, în prezent antrenorul Irinei Begu, a decis că este timpul să aplice şi în ţară ce a învăţat peste Ocean. Cum cel mai bine îţi pui în aplicare planurile pe terenul tău, împreună cu un partener, Bogdan Gauzin, a închiriat terenurile de tenis de la hotelul Ramada Parc, din Bucureşti. Un loc binecunoscut iubitorilor tenisului, încă de pe vremea când hotelul se chema Parc. Pentru cei care nu ştiu, adresa exactă este Bulevardul Poligrafiei 3-5, sector 1, Bucureşti.

„Am închiriat baza pe o perioadă de cinci ani. Am făcut câteva modificări pentru început, dar grosul va urma în lunile următoare. Nu am vrut să oprim activitatea, așa că am făcut totul din mers”, mi-a spus Gabi. Baza are patru terenuri de zgură impecabile, şi două de hard, acestea din urmă urmând să beneficieze de o ”renovare” în scurt timp. Cum toate terenurile au nocturnă, activitatea este aproape continuuă. Adică  între orele 7.00 și 24.00.

Obiectivul lui Gabi Moraru şi al partenerului său este ca, în timp, la GM Tennis lucrurile să funcționeze ca la o Academie care şi produce jucători, nu doar ca un loc în care vine lumea să joace tenis. ”Evident, că oricine vrea să vină să joace tenis e binevenit aici. Tenisul e un sport foarte iubit şi practicat şi pe noi ne bucură să vedem că lumea vine şi joacă tenis. Dar eu vreau să şi formăm jucători. Vreau să fac o grupă de copii cu care să lucrez eu sau colaboratorii mei”, mi-a mai spus Gabriel Moraru. El lucrează în special cu Irina Begu, alături de care acum este la Roland Garros, dar se ocupă şi de grupa de performanță la nivel de copii (are în grijă un puști foarte talentat, Omar Mohamed Valentin, clasat acum pe locul 34 în clasamentul jucătorilor de până în 12 ani). Când nu este în ţară, de grupele de performanță se ocupă Cosmin Pătrașcu, ”mâna dreaptă” a lui Gabi în materie de tenis.

De asemenea, pe terenurile de la GM Tennis o veţi putea găsi şi, evident, lucra cu ea, şi pe Liana Ungur. Retrasă din activitate, ea este antrenor colaborator la GM Tennis. Acum, ea le pregătește pe Laura Andrei şi Raluca Platon, două tinere jucătoare românce cu mare potenţial de creştere în clasamentul WTA.

V-am spus că Gabi Moraru a stat mult timp în SUA şi că a venit cu obiceiuri bune de acolo. Unul dintre cele mai bune este că, peste Ocean, și-a dat seama cât de importantă este pregătirea psihologică a jucătorului de tenis. Așa că, în premieră pentru un club de tenis, el a angajat un ”mental coach”. Adelina Fronea este cea care le dă jucătorilor încredere în forțele lor și îi ajută să-și descopere valoarea pe care o au, dar de care nu sunt conștienți.

Dacă vreți să jucați tenis pe terenurile de la GM Tennis, tot ce trebuie să faceți e să faceți o programare la managerul terenurilor, Cristian Roșca. Aceasta poate fi făcută fie la telefon (0722.461.079), fie prin e-mail, la adresa cristian.rosca@gmtennis.ro . La el puteți face fie rezervare de terenuri pentru o anumită oră şi zi, fie abonamente de 10 ore, care vă asigură nu doar un preț mai bun, dar și garanția că veți găsi loc liber pe teren. Un avantaj deloc de neglijat, mai ales în perioada aceasta, în care pleci de acasă pe soare și te trezești în mijlocul potopului, este că terenurile au un drenaj foarte bun, astfel că se usucă foarte foarte repede după ploaie.

Prețul de închiriere a terenului diferă în funcție de oră. De luni până vineri, între orele 7.00 și 16.00 închirierea terenului costă 39 de lei pe oră. Între orele 16.00 și 22.00 prețul este de 60 de lei pe oră, iar între orele 22.00 și 24.00, prețul este de 45 de lei pe oră. Dacă vă faceți abonament pe 10 ore, prețul pe oră este cu 10 lei mai mic pentru fiecare interval orar de mai sus. Sâmbăta și duminica, prețul de închiriere al terenului este de 40 de lei sau 50 de lei, în funcție de aprinderea nocturnei sau nu (cu abonament ora iese la 30 de lei). Mai jos aveți și oferta GM Tennis referitoare la închirierea terenurilor. Dacă nu aveți rachete sau mingi, nu vă faceți probleme, căci vi se pot pune la dispoziție la teren.

De asemenea, dacă doriți ore individuale cu un antrenor, pentru a vă perfecționa tehnica, prețul unei ore individuale cu antrenor este 100 de lei.


Dacă aveți un copil şi doriți ca el să facă tenis, prețurile pentru o lună sunt foarte atractive.Trei antrenamente pe săptămână costă 280 de lei sau 320 de lei, în funcție de oră, grupele fiind de 4 copii în cazul avansaților, sau de 6 copii în cazul începătorilor. Dacă doriți să facă tenis doar de două ori pe săptămână, prețurile sunt de 220 sau 260 de lei pe lună, iar dacă doriți să facă doar sâmbăta, prețul este de 130 de lei pe lună. Mai jos găsiți atât prețurile într-o formă mai organizată, cât şi condiţiile.

Mai jos puteţi vedea o vedere din satelit a ternurilor şi hotelului Ramada Parc, astfel încât să vă fie uşor să ajungeţi acolo. Parcarea de la terenuri e mai mult decât încăpătoare, aşa că nu trebuie să vă faceţi griji din punctul acesta de vedere.

În final, vă voi spune că această rubrică e deschisă oricui are un teren de tenis sau o bază sportivă pe care se pote juca tenis şi doreşte să-şi facă activitatea cunoscută. Pentru a lua legătura cu mine, cei care doriţi îmi puteţi scrie pe adresa de mail contact@doartenis.ro sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Doar Tenis.

OFERTA ZILEI la EMAG: Doar azi, la Emag, aparatura de bucatarie – mixere si roboti de bucatarie, espresoare si filtre de cafea etc – au o reducere de 30-50%! Iata doar un exemplu

8 thoughts on “Gabi Moraru, antrenorul Irinei Begu, şi-a deschis club de tenis în Bucureşti: GM Tennis

  1. super buna ideea!
    cum mai spuneam si altadata tenisul este un sport pe cat de frumos pe atat de elitist

    eu iar zic de o rubrica pentru pariori, fara gluma, ai vazut ca din cati suntem pe aici, jumatate joaca la pariuri
    nu eu, dar unii abia asteapta

  2. Daca aveti fete nu le duceti sa le antreneze Moraru, este un curvar si un nesimtit.
    Se crede mare antrenor dar este un nimic, un papa lapte.

Leave a Reply

Top