SUNTETI AICI
ACASA > EXCLUSIV > Gael Monfils pentru L’Equipe: Fac condiție fizică jucându-mă pe Play Station

Gael Monfils pentru L’Equipe: Fac condiție fizică jucându-mă pe Play Station

RCA-Ieftin

Gael Monfils

Francezul Gael Monfils a acordat un interviu savuros pentru L’Equipe. Publicat în ediția de azi a prestigiosului cotidian francez, interviul a fost realizat la București, de trimisul special al ziarului din Hexagon. În el, Monfils vorbește despre trecut, despre prezent și puțin despre viitor. Iată în continuare cele mai importante părți din acest interviu, părți din care veți afla care este dieta francezului, ce a făcut imediat după ce a aflat că nu mai poate juca tenis o perioadă, și cum se menține în formă jucând fotbal la Play Station! Un material fascinant, veți vedea.

Cum a reacționat Gael Monfils după ce a aflat, anul trecut, că are nevoie de o perioadă lungă de repaus, urmând să rateze și Roland Garros-ul: ”Anul trecut, la Roma, am mers mai mult șchopătând. A urmat apoi turneul de la Nisa, unde nu am fost bun de nimic. Am mers atunci la medic. El s-a uitat la genunchi și mi-a zis: ”Din momentul ăsta te oprești pentru o perioadă lungă de timp!”. Noaptea, m-am întâlnit din nou cu medicul, care mi-a spus: ”Pentru a merge mai repede, puteți încercă să faceți o infiltrație”. Bine, i-am spus. Am făcut infiltrația și apoi mi-am luat sacul și dus am fost. Nici măcar nu am mai dat pe acasă. Am plecat în lume. A fost ceva excepțional. M-am dus departe, departe de tot. Am avut nevoie de așa ceva pentru a schimba ceva în minte mea. Era prima dată când ratam turneul de la Roland Garros! Iar această călătorie s-a transformat într-una foarte lungă. Am început să călătoresc, să descopăr alte lumi. Nici măcar prietenii mei nu știau unde sunt și nici unde nu vroiam să ajung. Nimeni nu știa. La fiecare trei zile foloseam Skype pentru a vorbi cu ei, și de fiecare dată eram într-un loc diferit. Nimeni nu ar putea crede experiența aceea. Când vorbeam cu ei le arătam peisajele din spatele meu, mereu erau altele. Spuneau: nu, ești nebun! Aveam nevoie de așa ceva. Am călătorit în lume. Peste tot am fost, departe, departe”, a povestit Monfils. Acesta a recunoscut râzând că a avut și unele probleme: ”Uneori uit că, în anumite emisfere sezoanele se inversează. Așa că am plecat cu T-shirt-ul meu și m-am trezit la 5 grade Celsius. Am izbucnit în râs când mi-am dat seama. Pașaportul meu era plin. Am dormit sub cerul liber, sub stele. Doar eu și bagajele mele. Am făcut poze de nebun. Am dormit în natură! ”A devenit un vagabond”, îl completează prietenul lui, care l-a însoțit la respectivul interviu. Totul a durat până în luna iulie, când a fost nevoit să se întoarcă.


Gael Monfils despre dieta pe care o urmează. ”Uite ce este… eu nu țin o dietă… Eu mănânc două sandvișuri cu cârnați și merg la McDonald’s de două ori pe zi. Chiar acum, înainte să vin aici, am mâncat la McDonald’s, fac asta în fiecare zi, și mănânc și cârnați zilnic. Dacă cineva mă va întreba dacă e bine să facă la fel, eu îi voi spune doar că nu știu mulți oameni care să mănânce mezeluri toată ziua și să ajungă pe locul 15 în lume. Eu nu m-am născut puternic, am ajuns așa prin muncă”.

Gael Monfils despre cum face pregătire fizică doar cu ajutorul Play Station-ului: ”Pe mine mă enervează să fac mișcare la sala de fitness. Așa că mă joc pe Play Station cu prietenii mei și cine pierde primește pedepse care sunt identice cu mișcările pe care trebuie să le fac la sala de fitness. Punem pariu înaintea startului partidelor, iar apoi le executăm împreună. E mult mai distractiv așa: genuflexiuni, flotări, abdomene și tot tacâmul. Nu există riscul să câștig tot timpul, pentru că ei au niște trucuri prin care mă pot învinge. Plus că joacă foarte bine pe Play Station. În spatele casei mele există o pădure cu un traseu de 4 kilometri. Știm că cel care pierde va trebui să facă acest traseu. Există o limită de timp, trebuie să faci 2.900 de metri în 12 minute, sau în 16 pentru cei mai puțin pregătiți. Dacă nu reușești, te așteaptă alte pedepse.De asemenea, după două ore de fotbal urmează zece serii de 400 de metri. Pe care le facem cu toții. Avem un minut de refacere între serii, iar timpul nu trebuie să fie sub un minut și 25 de secunde…”, a explicat Monfils.

Gael Monfils despre viitor: ”Știu că voi începe ascensiunea în circuitul mondial. După turneul de la Madrid voi cădea în jur de locul 140, dar apoi nu mai am unde să mă duc, decât să urc. Știu că e nevoie de multă umilință, dar sunt liniștit. Nu pot trage vânturi mai mari decât fundul meu. Eu mă bucur de tot ce e în jurul meu. Eu trăiesc, pur și simplu. Iar atunci când ești prea simplu, poate părea ciudat”.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon de 14MP, costa doar 299 de lei si vine si cu 3 cadouri

Originals.ro

Leave a Reply

Top