SUNTETI AICI
ACASA > Inedit din tenis > Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au fost eliminate în primul tur la Roma. Niculescu e totuşi în turul 2 la dublu

Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au fost eliminate în primul tur la Roma. Niculescu e totuşi în turul 2 la dublu


Monica Niculescu

Două dintre cele trei jucătoare românce prezente pe tabloul principal de la Roma au fost eliminate în primul tur.

Monica Niculescu a fost învinsă cu scorul de 4-6, 6-3, 6-2, după două ore şi două minute de joc, de chinezoaica Shuai Peng.

Sorana Cîrstea a fost învinsă cu scorul de 6-1, 6-3, după o oră şi cinci minute, de japoneza Ayumi Morita, care şi-a luat astfel revanşa după înfrângerea de săptămâna trecută, de la Madrid.

Totuşi, am avut parte şi de o victorie românească la Roma. În primul tur al probei de dublu, Monica Niculescu şi Dominika Cibulkova au învins cu scorul de 6-3, 6-1 cuplul chinez Shuai Zhang/ Jie Zheng, cap de serie numărul 8.

OFERTA ZILEI: Acest aparat foto are o REDUCERE DE 900 de lei: Mirrorless Samsung NX1000, 20.3 MP, Obiectiv 20-50mm, Black

CITEȘTE ȘI:  Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu şi-au aflat adversarele la Roma

5 thoughts on “Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea au fost eliminate în primul tur la Roma. Niculescu e totuşi în turul 2 la dublu

  1. Halep a dat lovitura in seara asta, 6-1 6-1 cu Kuznetova iar Sorana pierde de o asemenea maniera cu Morita. Nu pot sa cred !

  2. Halep a dat lovitura in seara asta, 6-1 6-1 cu Kuznetova iar Sorana pierde de o asemenea maniera cu Morita. Nu pot sa cred !

    1. pai simona e simona si sorana e sorana, nu au jucat una in locul celeilalte si nici nu sunt surori, adica daca a batut una trebuia musai sa o faca si cealalta?
      daca dimitrov l-a batut pe liderul mondial la baieti, era obligatoriu ca si maria sa o bata pe serena? nu vad logica ta!

Leave a Reply

Top