SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 4 mai 2013: Pablo Carreno-Busta, eroul ultimelor săptămâni în ATP

POZA ZILEI, 4 mai 2013: Pablo Carreno-Busta, eroul ultimelor săptămâni în ATPPablo Carreno-Busta

Până acum câteva săptămâni, spaniolul Pablo Carreno-Busta (228 ATP) era un necunoscut. În vârstă de aproape 22 de ani, el a devenit acum cunoscut în întreaga lume a tenisului, după ce a ajuns în semifinalele turneului de la Oeiras, prima lui semifinală de turneu ATP din carieră.

Povestea lui e fascinantă. După ce anul trecut a fost chiar și în Top 200, el a început anul pe locul 654 și a jucat, normal, în futures-uri. A jucat finala la primul, în Turcia, în luna ianuarie, iar apoi a câștigat 7 titluri consecutive! Mai precis, în perioada 21 ianuarie – 25 martie, omul nostru nu a pierdut nici un meci în futuresuri. Intrat în top 300, s-a înscris în calificările de la Casablanca, unde a ajuns până în optimile de finală! Acum, joacă pentru prima dată în semifinalele unui turneu ATP, după ce, în sferturile de la Oeiras, l-a învins cu scorul de 3-6, 6-4, 6-4, pe al patrulea favorit, Fabio Fognini. ”Toată viața mi-am dorit să stau la o masă ca asta, în fața ziariștilor”, a declarat cu umor spaniolul când a fost invitat să susțină prima conferință de presă la acest turneu. AICI puteți vedea cartea de vizită a lui Carreno-Busta, dar și parcursul lui senzațional din acest an.

Antrenat de Javier Duarte, fostul antrenor al lui Alberto Berasagueti și Alex Corretja, spaniolul va juca azi pentru calificarea în finală contra elvețianului Stanislas Wawrinka.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon de 14MP, costa doar 299 de lei si vine si cu 3 cadouri

4Interior Shop

CITEȘTE ȘI:  POZA ZILEI, 25 septembrie 2014: Vasek Pospisil a cucerit inimile chinezoaicelor

3 thoughts on “POZA ZILEI, 4 mai 2013: Pablo Carreno-Busta, eroul ultimelor săptămâni în ATP

  1. :)))) doamne cand va aud spanioli dopati asta e natia romaneasca ofticosi la victorile la altii daca nu stii vezi ca jucatorul asta a avut 20 si cva de victorii consecutive sa dopat cu munca baiatu asta!

Leave a Reply

Top