SUNTETI AICI
ACASA > Poza zilei > POZA ZILEI, 5 mai 2013: Anastasia Pavlyuchenkova și Martina Hingis, antrenoarea ei, după victoria de la Oeiras

POZA ZILEI, 5 mai 2013: Anastasia Pavlyuchenkova și Martina Hingis, antrenoarea ei, după victoria de la Oeiras


Anastasia Pavlyuchenkova si antrenoarea sa, Martina Hingis, dupa victoria de la Oeiras

Colaborarea dintre rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova și antrenoarea sa, fostul lider mondial Martina Hingis, a început cum nu se poate mai bine: cu un titlu la Oeiras, în Portugalia.

În finala Openului Portugaliei, Pavlyuchenkova a învins-o cu scorul de 7-5, 6-2 pe Carla Suarez Navarro și a câștigat primul său titlu pe zgură. În total acesta e a cincilea trofeu WTA al carierei rusoaicei și al doilea al anului.

Colaborarea dintre Pavlyuchenkova și Hingis a început în urmă cu trei săptămâni, înainte de meciurile din Fed Cup. Cele două s-au cunoscut și s-au apropiat în timpul stagiului de pregătire din luna decembrie a anului trecut efectuat de membrii Academiei Mouratoglou în Mauritius. Hingis făcea parte din staff-ul antrenorilor, iar Pavlyuchenkova era în pregătire.

OFERTA ZILEI la EMAG: Acest aparat foto digital Nikon de 14MP, costa doar 299 de lei si vine si cu 3 cadouri

Anastasia Pavlyuchenkova cu trofeul de la Oeiras

One thought on “POZA ZILEI, 5 mai 2013: Anastasia Pavlyuchenkova și Martina Hingis, antrenoarea ei, după victoria de la Oeiras

Leave a Reply

Top