SUNTETI AICI
ACASA > Romani > Simona Halep după victoria cu Jelena Jankovic: Am schimbat strategia după primul set

Simona Halep după victoria cu Jelena Jankovic: Am schimbat strategia după primul set


Simona Halep la finalul meciului cu Jankovic

Simona Halep a obținut azi prima calificare în semifinalele unui turneu WTA din acest an, după un meci fantastic, câștigat cu scorul de 4-6, 6-0, 7-5 în fața Jelenei Jankovic. Iată ce a declarat după partidă celor de la WTA,

AICI ați putut vedea cum a decurs meciul cu Jankovic, dar și câte mingi de meci a salvat Simona.

După primul set mi-am schimbat strategia, știam că nu am nimic de pierdut”, a spus Halep.”Ea a avut o mulțime de ocazii să câștige meciul la final, dar eu am crezut în mine și am încercat să mă bucur de joc”, a mai spus românca.

Simona Halep va juca în penultimul act al acestui turneu contra liderului mondial, Serena Williams, aceasta fiind prima ei semifinală la un turneu Premier cu o asemenea valoare a premiilor, 2,369,000 de dolari, aceasta fiind a doua treaptă a turneelor Premier. Simona și Serena s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în turul secund la Wimbledon, acum doi ani. Atunci s-a impus Williams cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1. AICI vedeți ce incident a suferit Halep în primul set al acelui meci.

La finalul acelei partide, Serena Williams declara referitor la Simona Halep: ”De obicei, jucătoarele de înălțimea ei nu servesc atît de bine – numai că ea are atâta putere la serviciu, încât e ceva de-a dreptul nemaipomenit”, spunea Serena Williams în 2011 despre româncă. Sper ca și mâine sa fie năucită de serviciile Simonei.

Pentru Halep, meciul de mâine va fi al treilea disputat împotriva unui lider mondial în exercițiu. Anul trecut, a mai jucat de două ori cu Victoria Azarenka, pierzând de fiecare dată, cu 6-3, 6-1 și 6-1, 6-1.

OFERTA ZILEI la Emag: Acest Espressor Bosch Tassimo are o reducere de 50% si costa acum 280 de lei

Simona Halep

4 thoughts on “Simona Halep după victoria cu Jelena Jankovic: Am schimbat strategia după primul set

Leave a Reply

Top